Αναβολή στο Ηρακλής Β.- Σκιάθος

Ακόμα μια αναβολή επιφύλασσε η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, αυτή τη φορά με τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης Ηρακλή Β.- Σκιάθου, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00′, στο Βασδέκειο. Ο λόγος της αναβολής είναι…

η ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου το γηπέδου, που χρησιμοποίει ως έδρα ο Ηρακλής, η κατάσταση του οποίου γενικότερα είναι πολύ κακή, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του δεν έχει χόρτο, με αποτέλεσμα μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις να είναι γεμάτο λάσπη.
Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να αποφασιστεί η αναβολή της αναμέτρησης, ουτοσώστε να μην γίνει ένα πολυέξοδο ταξίδι χωρίς νόημα για τη φιλοξενούμενη ομάδα και πάνω απ’ όλα να μην τεθεί σε καμία περίπτωση σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, που θα «υποχρεωνόταν» να αγωνιστούν σε ένα εντελώς ακατάλληλο γήπεδο.
Πλέον για τη συγκεκριμένη αναβληθείσα αναμέτρηση, όπως και για τις υπόλοιπες της 20ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ, Αίας- Ακρόπολη και Σαρακηνός- Παγασητικός, όπως και για τη Β’ ΕΠΣΘ το Τοξότης- Ιάσων Αλ. Μ. θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις