Απορίες στην ΑΕΛ για το φύλλο αγώνα και την αποβολή Αγκάνοβιτς

Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς αποβλήθηκε στον αγώνα της Λάρισας με τον Πανιώνιο όταν έπιασε από τον σβέρκο τον Ρισβάνη, ωστόσο στο φύλλο αγώνα περιγράφεται διαφορετικά το περιστατικό, προκαλώντας την αντίδραση των “βυσσινί”.

Ο Κροάτης μέσος προέβη σε μία άσχημη ενέργεια μετά από μία μονομαχία που είχαν οι Ρισβάνης και Ντέλετιτς στο 95′ της χθεσινής συνάντησης στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. 

Συγκεκριμένα ο 29χρονος άσος ενεπλάκη… από το πουθενά στο περιστατικό κι έπιασε από τον σβέρκο τον αμυντικό του Πανιωνίου, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα. Ωστόσο στο φύλλο αγώνα δεν έχουν καταγραφεί κατ’ αυτόν τον τρόπο τα πράγματα όπως υποστηρίζουν στην ΑΕΛ. 

Χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Χρήστους Τσουμάρης στον λογαριασμό του στο facebook: «”…διότι σε φυσική διακοπή του αγώνα έπιασε βίαια αντίπαλο ποδοσφαιριστή από τον λαιμό με πρόθεση να τον χτυπήσει χωρίς όμως να το πράξει”!!!!!!!!
Δείτε το βίντεο και μαντέψτε σε ποια φάση μπορεί να αναφέρεται ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα γιατί εγώ την ψάχνω και δεν τη βρίσκω…». 

Προφανώς στη Λάρισα θεωρούν ότι με αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα ο Αγκάνοβιτς κινδυνεύει να τιμωρηθεί με παραπάνω από μία αγωνιστικές και γι’ αυτό η ΠΑΕ θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην απειληθεί ο παίκτης με μεγαλύτερη τιμωρία.  

Την ίδια στιγμή πάντως ο Αγκάνοβιτς έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ότι πήγε να τραβήξει πίσω τον Ρισβάνη για να χωρίσει τους δύο παίκτες. 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του αγώνα

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις