“Έπεσε” με ψηλά το κεφάλι στη Λευκάδα

Με ψηλά το κεφάλι «έπεσε» η Νίκη στη Λευκάδα καθώς βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει στο γκολ από τα αποδυτήρια (3’ Μακρυγιάννης) των γηπεδούχων, όμως η τύχη της γύρισε την πλάτη. Οι κυανόλευκοι στο 2ο ημίχρονο και επί 45 λεπτά σφυροκοπούσαν ανηλεώς την αντίπαλη εστία όμως η μπάλα δεν ήθελε να καταλήξει στα δίχτυα και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου, παρά την ήττα, απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια του βαθμολογικού πίνακα και δεν υπολείπονται σε τίποτα από τις ομάδες των μεγάλων μπάτζετ. Οφείλουν και είναι βέβαιο πως θα το κάνουν, να συνεχίσουν με την ίδια ενέργεια και πάθος μέχρι το τέλος και να τερματίσουν όσο το δυνατό ψηλότερα. Ο κόσμος της Νίκης πάντα εκτιμά την προσπάθεια και ποτέ δεν μένει στα αποτελέσματα. Το έχει αποδείξει και θα το επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά. Άλλωστε αυτή είναι και η διαφορά της Νίκης με άλλες ομάδες.

Γκολ από τα αποδυτήρια για τον Τηλυκράτη

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς στη Λευκάδα. Πριν ακόμη οι δύο ομάδες βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους καλή στιγμή. Συγκεκριμένα ο Μακρυγιάννης μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Τζήμα. Οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν «καθαρή» ευκαιρία στα καρέ του Καραγκούνη. Η υποτονική αντίδραση και οι λάθος επιλογές στην επίθεση έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να διατηρήσουν το προβάδισμα του σκορ μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το φιλμ του 1ου ημιχρόνου

3’ 1-0 ο Τηλυκράτης. Ο Μακρυγιάννης μπήκε από αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τζήμα

7’ Σέντρα του Μέτσε, κεφαλιά του Γαρυφαλλόπουλου, άουτ η μπάλα

18’ Ο Περιστέρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, το σουτ ο Μακρυγιάννης, άουτ η μπάλα

36’ Σουτ του Μακρυγιάννη, άουτ η μπάλα

39′ Κίτρινη για τον Παρασκευαΐδη​

42’ Κεφαλιά του Βρεττού, αδύναμα στα χέρια του Τζήμα η μπάλα

44’ Κίτρινη για τον Βρεττό

45’+1’ Τέλος του 1ου μέρους

Επιθετικός μονόλογος της Νίκης το 2ο ημίχρονο

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το 2ο ημίχρονο στη Λευκάδα καθώς οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Το γήπεδο έγειρε προς την περιοχή του Τηλυκράτη και η πίεση έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 63’ μετά από την αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Βασιλείου. Η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική ενέργεια αλλά και η τύχη που τους γύρισε την πλάτη έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Να σημειώσουμε πως οι καθυστερήσεις των παικτών του Ανδρέα Παντζιαρά στο 2ο μέρος ξεπέρασαν τα επιτρεπτά όρια ενώ και τα ball boys είχαν εξαφανιστεί από νωρίς.

Το φιλμ του 2ου ημιχρόνου

50′ Ο Ναουμίδης πήρε την κεφαλιά στο κόρνερ του Κόλα, η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή καθώς οι γηπεδούχοι έδιωξαν σωτήρια σε νέο κόρνερ

51’ Στο νέο κόρνερ την κεφαλιά ο Παρασκευαΐδης, δίπλα από το δεξί δοκάρι η μπάλα

59′ Εκτέλεση φάουλ εκτέλεσε από τον Κόλα, κεφαλιά ο Ναουμίδης άουτ η μπάλα

59’ Κίτρινη για τον Βασιλείου

63’ Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη για τον Βασιλείου. Με 10 θα συνεχίσει ο Τηλυκράτης

72’ Σέντρα του Δημολιού, κεφαλιά του Μέτσε, λίγο άουτ η μπάλα

74’ Σε φάση διαρκείας η μπάλα στρώθηκε στον Δημολιό, με τον παίκτη της Νίκης να πιάνει αέρα και να χάνει σημαντική ευκαιρία

83’ Κεφαλιά του Ναουμίδη από κοντινή θέση, έσωσε ο Καραγκούνης

90’ +2’ Κίτρινη στον Καραγκούνη

90+3’ Πλασέ του Τσελάι λίγο άουτ η μπάλα

90 +4’ Κίτρινη στον Αλεξανδρή

90 +4’ Κίτρινη στον Κτενά

90+4’ Τέλος του αγώνα

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Βασιλείου, Καλογερής, Κτενάς, Περιστέρης (64’ Τσελάι), Παπαδόπουλος Μ. (71’ Γεωργάκης), Μακρυγιάννης (85’ Μπουρδούβαλης)

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Δημολιός, Παπαδήμας, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Μέτσε, Βέργος, Κόλα , Γαρυφαλλόπουλος, Κορέτα (85’ Αλεξανδρής), Μαλακασιώτης (46’ Πετράκος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις