Παντζιαράς: «Για μένα η Νίκη είναι η πρωταθλήτρια της κατηγορίας»

 “Για εμένα η Νίκη είναι πρωταθλήτρια στην κατηγορία λαμβανομένου υπόψη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει” τόνισε ο Ανδρέας Παντζιαράς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στη Λευκάδα. Ο τεχνικός του Τηλυκράτη τόνισε επίσης ότι αν ήταν φίλαθλος της Νίκης το βράδυ που θα επέστρεφε η ομάδα θα την υποδεχόμουν για να την χειροκροτήσω!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαρά:

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πάρα πολύ δουλειά που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δημιουργήσαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες από το ύψος του πέναλτι και από τη μικρή περιοχή και θεωρώ ότι έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, απόλυτα φυσιολογικό από τη στιγμή που η Νίκη Βόλου έπαιζε «Το παιχνίδι» για να μπορεί να είναι κοντά στους διεκδικητές για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού μια ισοπαλία στο Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Λάρισας θα τους έβαζε πολύ κοντά στη διεκδίκηση, ανέβασαν αρκετούς παίκτες ψηλά, θεωρώ πως υπήρχαν δύο κλασικές ευκαιρίες σε στατική φάση με τα κόρνερ του Κόλα και του Δημολιού με τον Παρασκευαΐδη, υπήρχαν και άλλες δύο πολύ καλές ευκαιρίες, είχαμε όμως κι εμείς μια καταπληκτική ευκαιρία στο 90′ από μια στατική φάση με τον Γεωργάκη μόνο του στη μικρή περιοχή έβγαλε την μπάλα έξω.

Θα ήθελα να σταθώ σε δυο κομμάτια. Το πρώτο είναι η στήριξη που δεχόμαστε από τον κόσμο, που δεν είναι στήριξη για έναν αγώνα είναι στήριξη και αγκαλιά σε όλη την προσπάθεια που κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση. Είναι πολύ σημαντικό. Είχαμε πάρει μια απόφαση από τον Ιούλιο για το τι θέλουμε να κάνουμε φέτος. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε φέτος είναι μια ομάδα που εκπέμπει υγεία που είναι το πιο σημαντικό, να ελαχιστοποιούνται κάθε μέρα τα προβλήματα και να υπάρχει και η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα από την καθημερινότητα και τους αγώνες. Νομίζω πως έχουμε φτάσει σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο. Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι αν η ομάδα τερματίσει έκτη, έβδομη ή όγδοη. Αυτό μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους άλλους, όμως εμένα με ενδιαφέρουν τα προηγούμενα τρία πράγματα.

Θα ήθελα να αναφερθώ στην ομάδα της Νίκης Βόλου που για εμένα είναι πρωταθλήτρια στην κατηγορία γιατί αν αναλογιστεί κανείς τι προβλήματα έχουν αυτά τα παιδιά… για εμένα είναι πολύ λυπηρό προπονητής Γ’ Εθνικής όπως είναι ο συνάδελφός μου να κάνει αυτός το ζέσταμα της ομάδας. Σε μια ομάδα που λέγεται Νίκη Βόλου τα παιδιά να έχουν άπειρα προβλήματα που μας εκμυστηρεύτηκαν πριν αρχίσει το παιχνίδι αλλά και ακόμα τώρα στο τέλος.

Αν ήμουν φίλαθλος αυτής της ομάδας στις έντεκα με δώδεκα που θα έφτανε η ομάδα στον Βόλο θα πήγαινα να τους υποδεχτώ και να τους χειροκροτήσω. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Οι άλλες ομάδες έχουν λυμένα όλα αυτά τα προβλήματα. Αν η ομάδα της Νίκης Βόλου είχε καθαρό μυαλό και ήταν σκεπτόμενη μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ ότι θα βλέπατε πολύ διαφορετικά πράγματα και για άλλη μια φορά θα πω πως τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στα δικά μας τα παιδιά για την πάρα πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις