Β. Στουρνάρας: Δύσκολη στιγμή για την ομάδα

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος τόνισε πως είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, όμως η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο στο τέλος ο Ολυμπιακός να στεφθεί πρωταθλητής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού των «ερυθρολεύκων»:

«Γνωρίζουμε πως εμείς οι ποδοσφαιριστές θα ακούσουμε την έντονη κριτική του κόσμου, αλλά η μάχη έχει οκτώ αγωνιστικές ακόμη. Ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη η στιγμή. Έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Ξεκίνησαν όλα καλά, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο, μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο ματς, εγκλωβίσαμε τα ατού του αντιπάλου, προηγηθήκαμε στο σκορ και θα μπορούσαμε στο πρώτο μέρος να είχαμε πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ίσως, τελικά, η κόκκινη κάρτα και το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκτήσαμε, να μας έκανε κακό. Ο αντίπαλος έκανε πάρα πολύ καλή τακτική πίσω, εμείς δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν».

Για το αν η ομάδα είναι ευχαριστημένη γι’ αυτό που παρουσίασε στον κόσμο που έσπευσε να κατακλύσει το Πανθεσσαλικό:
«Θέλαμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο για να μας ενισχύσει και το έκανε. Δεν τον ευχαριστήσαμε με το αποτέλεσμα. Έχουμε πολλές πιθανότητες, ωστόσο, να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές και μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παλέψουμε για τον στόχο μας. Δεν σκύβουμε το κεφάλι μας.
Σίγουρα δεν έχουμε πάρει κανένα ντέρμπι στην έδρα μας, όμως συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.
Ήταν ευκαιρία να περάσουμε πρώτοι στη βαθμολογία, ξεπερνώντας κατά ένα βαθμό τον Απόλλωνα κι αυτή την ευκαιρία την σπαταλήσαμε. Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς, τους οποίους και θα πρέπει να κερδίσουμε, για να αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια στο γήπεδό μας, άλλη μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, την Α.Ε. Καραϊσκάκης».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις