Νίκη γοήτρου… σε αδιάφορο ντέρμπι, για τον Πύρασο

Εντός έδρας νίκη γοήτρου για τον Πύρασο, που επικράτησε επί του Διαγόρα με 1-0, σε μια αναμέτρηση που είχε ελάχιστες φάσεις κι έγινε σε αγωνιστικό χώρο, με κάποια σημεία να έχουν πολλές λάσπες και παγίδες, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών. Ουσιαστικά αυτό το αποτέλεσμα, εξανέμισε…

τις όποιες ελπίδες είχε ο Διαγόρας για ανατροπή της κατάστασης στην κορυφή της βαθμολογίας, οπότε μπορούμε να πούμε ότι από τη νίκη του Πυράσου, μεγάλος κερδισμένος είναι ο ΓΣ Αλμυρού, που είδε τη διαφορά να αυξάνεται από τους διώκτες του, ακόμη περισσότερο.
Πλέον, ο Πύρασος ξεπέρασε το Διαγόρα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ωστόσο απόσταση δέκα πόντων από τον πρωτοπόρο ΓΣ Αλμυρού.
Σε ότι έχει να κάνει με την εν λόγω αναμέτρηση οι καλές ευκαιρίες που έγιναν ήταν σχεδόν μηδαμινές κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να κριθεί στο γκολ.
Αυτό ήρθε ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου για τους γηπεδούχους, με σκόρερ τον Κοτζαθανάση, που έπιασε ένα «γεμάτο» σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε τη μπάλα περίπου στο κέντρο της αντίπαλης εστίας. Εκεί ο Βουραζέρης προσπάθησε να αποκρούσει, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να επιτευχθεί το γκολ που έκρινε το νικητή.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Γιοβάνης, Μαλισσόβας, Τανάγιας, Κόκκας, Μπασδάνης, Ζαχαράκης (81′ Φούκης), Σιώμος, Κοτζαθανάσης, Σφάκας.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος (66′ Πάσχος), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Καμπουρέλης, Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καπούλας (80′ Καρατζιώλης), Γάρος (46′ Μαυρίδης), Καλλιακούδας, Χρ. Γκάμπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις