Κατώτερος του αναμενόμενου ο Ρήγας έχασε 0-1 από τον Θεσπρωτό

Ο Ρήγας Φεραίος μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, ήθελε το «τρίποντο» απέναντι στον Θεσπρωτό, με στόχο να τον ξεπεράσει στη βαθμολογία και να βρεθεί και πάλι στην 8η θέση του 2ου ομίλου. Οι «κυανόλευκοι», ωστόσο, γνώρισαν την ήττα με 0-1 στο Βελεστίνο, για την 22η αγωνιστική και έχασαν άλλη μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα, υποχωρώντας στην 10η θέση. Ο Θεσπρωτός σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50′ με τον Μέμο.

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη απογοήτευσαν τους φιλάθλους τους με την απόδοσή τους και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στο γκολ που δέχθηκαν από τον Θεσπρωτό.
Παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, με πολλές αδυναμίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη δημιουργία φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία.
Ο Θεσπρωτός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε πάρει κεφάλι στο σκορ στο 7′ με τον Μέμο να χάνει την ευκαιρία να σκοράρει απέναντι στον Παπαγιάννη.
Ο Ρήγας βολόδερνε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο 25λεπτο, για να έρθει στο 26′ η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους «κυανόλευκους», με τον Σπαθή να πλασάρει άουτ. Στο 36′ ο Κιπτίου δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού, στην τελευταία καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θεσπρωτός κατάφερε νωρίς να πετύχει το 0-1. Ο Μέμος επιχείρησε σέντρα-σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Ρήγα, με τον Παπαγιάννη να μην μπορεί να αντιδράσει.
Ο Ρήγας προσπάθησε να αντιδράσει, όμως τα προβλήματα ήταν αρκετά για τους γηπεδούχους. Στο 64′ η κεφαλιά του Βουραζέρη δεν βρήκε τον στόχο, ενώ στο 68′ ο Σέττος έπιασε τη κεφαλιά με τον Παππά να μπλοκάρει τη μπάλα.
Η πιο σπουδαία φάση του Ρήγα για να ισοφαρίσει το ματς σημειώθηκε στο 70′. Ο Γκίκας έκανε το σουτ, μετά από μεταβίβαση του Κιπτίου, με τον Παππά να αποκρούει δύσκολα, κρατώντας το 0-1 για την ομάδα του.
Στο 90′ ο Θεσπρωτός «άγγιξε» το 0-2, όταν ο Σούκιας σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Παπαγιάννη.
Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης).
Βοηθοί: Πατέτσιος, Τσαπράζης (Λάρισας).
Κίτρινες: Γιάγκος, Λαγός, Παππάς.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Κιπτίου, Καναβός (60′ Γεωργατζής), Τζοβάρας (60′ Μπόρας), Γκίκας, Τσελεπής (46′ Σέττος).
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς, Πολυχρονιάδης, Λαγός, Νόνης, Πάνος, Σούκιας, Μέμος (73′ Ντόκος), Γιάγκος, Μπλέτσας, Μπίκας (87′ Τσιουμτσιούδας), Βιτώρος (79′ λ.τρ. Πέντσας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις