Η Συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακός Β.- Απόλλων Λαρ. (Video)

Η Συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός Β.- Απόλλων Λαρ. (1-1) έμελε να είναι η τελευταία για τον Τίμο Καβακά, που λίγο αργότερα απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας, με απόφαση της Διοίκησης.
Αυτό το αποτέλεσμα διατηρεί τους φιλοξενούμενους στην κορυφή, αλλά και τους γηπεδούχους στο «παιχνίδι» του τίτλου, αν και δεν πέτυχαν αυτό που περίμεναν επί 4 μήνες…

όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κι (πρώην) ο προπονητής Τίμος Καβακάς, οποίος ανέλυσε το παιχνίδι και την εικόνα της ομάδας του, εξηγώντας ταυτόχρονα για ποιο λόγο δεν φάνηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν οι γηπεδούχοι έναντι των αντιπάλων τους, μετά την αποβολή. Πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω στους παίκτες μου ήταν τα τελευταία «μηνύματα» που πέρασε ο Τ. Καβακας πριν την απόλυσή του..
Ο Βαγγέλης Στουρνάρας εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες τους ανέφερε ότι ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα κι ότι από τη στιγμή που δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όλοι πλέον είναι έτοιμη ν’ ακούσουν τα παράπονα του κόσμου και την κριτική, αλλά ταυτόχρονα να συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι τέλους.
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Απόλλωνα, Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε ευτυχείς για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα δεν τελείωσε για κανέναν μετά τη σημερινή αναμέτρηση κι ολοκλήρωσε ευχαριστώντας τη διοίκηση του Ολυμπιακού Β. για τη φιλοξενία. Από πλευρά παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας, μίλησε ο Χρήστος Αγρόδημος συγχαίροντας την ομάδα του για την εκτός έδρας επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις