Σπουδαίος Θησέας, πέρασε με «τεσσάρα» από Πτελεό

Σπουδαία νίκη για τον Θησέα, που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση με το εύρος της, καθώς η ομάδα της Αγριάς επικράτησε εκτός έδρας επί του ιδιαίτερα ικανού Πρωτεσιλάου, στο γήπεδο Πτελεού με 4-1.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι «ισοφαρίστηκε» η βαρύτερη ήττα για…

την ομάδα του Πτελεού, που είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ αλλά στην έδρα του Αλμυρού εκείνη τη φορά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Από δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι, λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου μείωσαν οι γηπεδούχοι…
Το σκορ άνοιξε για το Θησέα από νωρίς, όταν στο 13′ με πλασέ του Βουρδάκη έγινε το 0-1. Στο 22′ ο Ισά με εντυπωσιακή τρόπο, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Μιχόπουλου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου
Στο β’ ημίχρονο, πλέον, έγινε το 3-1 (66′) με κοντινό πλασέ του Γκουγκούδη από ασίστ του Βουρδάκη και στο 78′ ήταν η σειρά του Γκουγκούδη να πασάρει και του Βουρδάκη να σκοράρει.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Λάμπος (46′ Μαλλιαρός), Τσόγκας, Σιαμουρδάνης (63′ Λεϊμονής), Κ. Κόρκος (75′ Σ. Χασιώτης), Μιχόπουλος, Γ. Αραπίτσας, Βούλγαρης, Μαρικλέν, Παπαδόπουλος, Αλ. Αραπίτσας.
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ακριβούσης, Αναστασίου, Γαρυφάλλου, Μοράλες, Καραλόπουλος, Γιαννούλας (74′ Μάστορας), Βουρδάκης, Γκουγκούδης (81′ Μπουσαλάρι), Βλάχος, Ισά (84′ Ζάγκας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις