Ο Αχιλλέας έφυγε με το “διπλό” στο ματς με τους Ν.Α. Νίκης

Ο Αχιλλέας νίκησε με 2-1 τους Ν.Α. Νίκης εκτός έδρας, σε ένα ματς με ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι δύο ομάδες είχαν… προηγούμενα από τον α’ γύρο, αλλά η παρουσία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος αποδείχθηκε αποτρεπτικός παράγοντας για την εκτράχυνση της κατάστασης.

Το σκορ άνοιξε στο 38ο λεπτό ο Γιάννης Παναγιώτου με πλασέ. Ο ίδιος παίκτης «ξαναχτύπησε» στο 58′. Προηγήθηκε σέντρα του Καπέσιου και κοντινό πλασέ του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος πανηγύρισε την επίτευξη του 13ου φετινού τέρματος με τα χρώματα του Αχιλλέα και οδηγεί την κούρσα στον πίνακα του σκόρερ στον 2ο όμιλο. Οι Νέοι Αθλητές Νίκης μείωσαν στο 62′ με τον Ξηροκώστα.
Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Νόβας, Χρηστίδης, Βλάχος, Τσαπέρος, Κουκουτής, Κουτσούκης (65′ Οσάφι), Μπακογιάννης, Σιώμος, Κουτσαρνάκης (60′ Φλώρος), Φουρκιώτης (55′ Χαλκίδης), Ξηροκώστας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σχουλής, Γ. Παναγιώτου (75′ Λάμπος), Τσουκάρας, Αλιάι, Λούζι, Χορταργιάς, Σπανός (53′ Κουτσανίτης), Ζαφειρίου, Τσεκούρας, Ι. Παναγιώτου, Καπέσιος (87′ Κορέτας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις