Καλύτερος ο Άθλος, 1-3 τον Ηρακλή Α.Θ.

Ο Άθλος επέστρεψε στις επιτυχίες, αφού κέρδισε 3-1 στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων τον τοπικό Ηρακλή. Ο τελευταίος προσπάθησε στο α’ 45λεπτο, αλλά οι σωτήριες επεμβάσεις του Μπούντη σε τρεις περιπτώσεις αποδείχθηκαν καθοριστικές στην εξέλιξη του ματς.

Το σκορ άνοιξε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με μακρινό σουτ του Μπιρμπίλη. Οι Ηρακλειδείς ισοφάρισαν στο 50′ με σουτ του Βαγγέλη Αργυρίου. Το 1-2 έγινε από πλασέ του Δήμα δέκα λεπτά αργότερα, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Φάτσης στο 66ο λεπτό πλασάροντας από κοντά τον Ραμαντάνη. Ο 15χρονος Γιώργος Κυρατζής χθες πραγματοποίησε την «παρθενική» εμφάνισή του με τα χρώματα του Άθλου στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Τσιγαρίδας (25′ λ.τρ. Ραμαντάνης), Β. Αργυρίου, Ράπτης, Παππάς, Βαλωμένος, Γάκας, Δαγγούλης, Φυσέκης (80′ Μπισμπιγιάννης), Κ.Ν. Μαλλιαρός, Κωτούλας (75′ Ι. Αργυρίου), Ηλ. Αλπίτσης.
ΑΘΛΟΣ: Μπούντης, Κομπούρας (50′ Κυρατζής), Τσεκρέζης, Κουφογιάννης, Κουτρογιάννης, Σαρσώνης, Φάτσης (85′ Τίτου), Κούργιας, Δήμας, Κοντοβάς (70′ Ζαγκλιώτης), Μπιρμπίλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις