Τζήμας: Ο Τηλυκράτης θα ξαναπαίξει με τον Καραϊσκάκη για να λύσει και τα υπόλοιπα προβλήματα;

Την απάντησή του στις δηλώσεις του προπονητή του Τηλυκράτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νίκη έδωσε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του βολιώτικου Συλλόγου, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεόραση του ASTRA TV και την εκπομπή «Κυριακάτικη ΑΡΕΝΑ». Ο κ. Τζήμας ρώτησε με νόημα αν ο Τηλυκράτης θα ξαναπαίξει με τον Καραϊσκάκη για να λύσει και τα υπόλοιπα προβλήματά του, ενώ συμβούλεψε τον κ. Παντζιαρά να μην πιάνει τη Νίκη στο στόμα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Τζήμας:

«Ο κ. Παντζιαράς έκανε κάποιες δηλώσεις για αδυναμίες της ομάδας μας. Αλλά εγώ επειδή είμαι καθαρός, τίμιος και ειλικρινής θα πω, αν θα ξαναπαίξει ο Τηλυκράτης με τον Καραϊσκάκη για να λύσει και υπόλοιπα προβλήματα της ομάδας του… Γιατί αυτοί έτσι τα λύνουν τα προβλήματα. Δεν τα λύνουν αντρίκια όπως τα λύνουμε εμείς και ο Ολυμπιακός με τον κόσμο. Να τα λέμε όλα. Να μην πιάνει τη Νίκη Βόλου στο στόμα γιατί ξέρουμε πως λύνονται προβλήματα ομάδων.

Κινδυνεύουμε από τον Καραϊσκάκη, κινδυνεύουμε από την Πύδνα. Εμείς δεν θα πάμε με κλειστά μάτια στον Καραϊσκάκη. Δεν είναι διαιτησίες αυτές, δυστυχώς. Έχουμε μπλέξει. Βλέπω ότι χάνουμε τα χρήματά μας και ακούμε και λόγια. Του Ολυμπιακού ήταν πεναλτάρα, όπως κι εμείς δικαιούμασταν ένα πέναλτι σήμερα (12/03). Ήμασταν καταιγιστικοί στο 2ο ημίχρονο. Τα παιδιά ήταν εκεί από το Σάββατο, κάναμε υπερπροσπάθειες να είμαστε εκεί με τρία γεύματα. Ξέρετε ότι αυτή την εβδομάδα θα λύναμε και θα λύσουμε όλα τα προβλήματα αλλά μην μας υποδεικνύουν πώς κρατάς μία ομάδα στη Γ’ Εθνική. Τον δρόμο που ξέρουν οι κύριοι αυτοί τον ξέρουμε καλύτερα εμείς. Δεν μπορείς να ηγείσαι του Ολυμπιακού και της Νίκης και να πέφτεις σε τέτοιες παγίδες.

Λυπάμαι, κάτι πρέπει να κάνουμε. Το λέω ξεκάθαρα πως αν δεν κερδίσεις Καραϊσκάκη και Πύδνα πρωτάθλημα δεν παίρνεις»

Για το πώς έμαθε ο κ. Παντζιαράς για τα προβλήματα της Νίκης

«Άσε τον κ. Παντζιαρά. Ο κ. Παντζιαράς ξέρει να λύνει τα προβλήματα αλλιώς. Εγώ βγαίνω δημόσια και το λέω. Ας κοιτάξει να κάνει κανένα παιχνίδι ακόμη με τον Καραϊσκάκη».

Για το πώς εννοεί ότι λύνει τα προβλήματά του ο κ. Παντζιαράς με τον Καραϊσκάκη

«Δεν ξέρω. Εγώ λόγια ακούω. Όπως τα λύνουν τα προβλήματα οι ομάδες. Σκυλιάζουν οι ομάδες να κερδίσουν με τον Ολυμπιακό, με τη Νίκη και κάπου αλλού είναι καλύτερες οι άλλες ομάδες και κάπου τους αδίκησε ο διαιτητής. Είδαμε και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα πως πήρε το “Χ” μέσα στον Τηλυκράτη. Βλέπω ότι μπροστά μας θα έχουμε πολύ δύσκολες διαιτησίες. Το μυρίζομαι, το διαισθάνομαι. Όταν παίζεις μπροστά σε 5000 κόσμο στον Ολυμπιακό ή όταν παίζεις στο γήπεδό μας και αδικούμαστε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Όλοι καταλαβαίνουμε και κανείς δεν μιλάει. Υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες και δεν υπάρχουν προσεγμένες διαιτησίες. Είδα το πέναλτι (Ολυμπιακού) και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις