Στα ντέρμπι δείχνει αδυναμίες ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου πόνταρε σε μεγάλο βαθμό στα παιχνίδια έδρας που είχε στην έδρα του, με τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, προκειμένου να τα κερδίσει και να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Ωστόσο στα δύο ντέρμπι που έχει δώσει μέσα στο 2017, με Πύδνα και Απόλλωνα Λάρισας οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν μόλις ένα βαθμό, ενώ θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο δεν κέρδισαν ούτε τον Διαγόρα Σεβαστής στο Πανθεσσαλικό (0-0). Αποτέλεσμα, να παραμένει σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας εδώ και πολλές αγωνιστικές, μην μπορώντας να ξεπεράσουν τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας (έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό).
Απομένουν οκτώ αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η χρονιά και σίγουρα τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί, όσον αφορά την υπόθεση άνοδος. Ο Ολυμπιακός παίζει από εδώ και πέρα με την πλάτη στον τοίχο και δεν κρατά την τύχη στα χέρια του, καθώς θα πρέπει να ηττηθεί ο Απόλλων σε κάποιο από τα ματς που ακολουθούν, για να τον ξεπεράσει ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία. Ωστόσο, όλοι στην ομάδα δηλώνουν πως θα κάνουν τη μεγάλη προσπάθεια για να κόψουν πρώτοι το βήμα και να στεφθούν πρωταθλητές.
Το βολιώτικο συγκρότημα την προσεχή Κυριακή 19/3 θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου εκτός έδρας, με τη νίκη φυσικά να αποτελεί μονόδρομο, πριν το ντέρμπι με την Α.Ε. Καραϊσκάκη στο Πανθεσσαλικό. Τη στιγμή, μάλιστα, που ο Απόλλων έχει εύκολο έργο με τον Θεσπρωτό στη Φιλιππούπολη, ενώ και ο Καραϊσκάκης, που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, θα παίξει και αυτός γηπεδούχος με τον Πιερικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις