Να αφήσει πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα θέλει ο Ρήγας Φεραίος

Από τρεις συνεχόμενες ήττες προέρχεται ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε με 0-1 από τον Θεσπρωτό στο Βελεστίνο, ύστερα από κακή εμφάνιση. Οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να διορθώσουν αρκετά πράγματα στο παιχνίδι τους, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, προκειμένου

να μην χαλάσουν την καλή εικόνα που παρουσίασαν το προηγούμενο διάστημα.
Ο Λάκης Μπακάλης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, τονίζοντας πως η ομάδα παρουσιάζει πολλές αδυναμίες. «Πρέπει να διορθώσουμε πολλά και από τη στιγμή που μένουν μόνο οκτώ αγώνες δεν πρέπει να περιμένουμε θεαματική βελτίωση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» υποστήριξε ο τεχνικός του Ρήγα.
Την Κυριακή η ομάδα του Βελεστίνου θα κληθεί να αγωνιστεί στην Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετριτή, που «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην κατηγορία. Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» ξεκίνησε, με στόχο να αφήσουν πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα και να κάνουν το καλύτερο δυνατό στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Το θετικό είναι ότι η τεχνική ηγεσία θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή της, καθώς κανείς παίκτης δεν συμπλήρωσε κάρτες, από αυτούς που ήταν στο όριο, ενώ δεν υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις