Η Πυροσβεστική στο Πρωτάθλημα Ενστόλων (+ Photos)

Το πρωτάθλημα ενστόλων αποτελεί μια εξαιρετική πρωτοβουλία από την πλευρά της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου κι αυτό είναι εμφανές εκ της αποδοχής του, από τους συμμετέχοντες. Ποδοσφαιριστές που ανήκουν στις τάξεις του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και παλαίμαχοι, το αγκάλιασαν με μεγάλο ζήλο και κάθε Πέμπτη περιμένουν να πατήσουν κα πάλι στους αγωνιστικούς χώρους…


Μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν σ’ αυτή τη διοργάνωση, που διεξάγεται για πρώτη φορά, είναι και η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενη από βετεράνους, αλλά κι εν ενεργεία ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές- πυροσβέστες που το ευχαριστούνται ιδιαίτερα.
Το επιχειρησιακό έργο υποχρεώνει κατά καιρούς και σε κάποιους απόντες, ωστόσο τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά και θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αν δεν έχαναν κάποιους αγώνες στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.
Ωστόσο, αυτό δεν έχει καμία σημασία, δεδομένου ότι όλοι συμμετέχουν για τη χαρά του παιχνιδιού, που θα τους βοηθήσει να ξεχαστούν, έστω και πρόσκαιρα από τις «σκληρές» εικόνες που τους γεμίζει το πυροσβεστικό επάγγελμα.
Σ’ αυτή την παρουσία τους στο πρωτάθλημα ενστόλων οι πυροσβέστες βρήκαν κι ένα σημαντικό «σύμμαχο». Πρόκειται για τον Μανώλη Πολυδούλη ιδιοκτήτη της επιχείρησης “MANOLLO Group” ο οποίος είναι χορηγός μιας πλήρης εμφάνισης (στολή αγώνα, φόρμες, αντιανεμικά, χειμωνιάτικα μπουφάν και σάκους) τον οποίο ευχαριστούν θερμά για την ευγενική του προσφορά.

Η ομάδα της πυροσβεστικής αποτελείται από τους:
1. Σοφιανός Αναστάσιος
2. Μέμος Κωνσταντίνος
3. Αγγέλης Σωτήριος
4. Σέμπρος Χρήστος
5. Αγγελούσης Γεώργιος
6. Κολιαμήτρας Δημοσθένης
7. Φώτης Νίκος
8. Σκοτεινός Παναγιώτης
9. Γρούνας Χρήστος
10. Χονδρός Χάρης
11. Σγουλέτας Κωνσταντίνος
12. Μυλωνάς Δημήτριος
13. Μυλωνάς Αθανάσιος
14. Πορταρίτης Νικόλαος
15. Δημητρούλης Χρήστος
16. Κουτσανίτης Ευθύμιος
17. Σταμούλης Δημήτριος
18. Λοχαίτης Θεοφάνης
19. Καλοδήμος Δημήτριος
20. Φασούλας Κωνσταντίνος
21. Καναβός Θωμάς
22. Γάτος Γεώργιος
23. Παπανδρέου Απόστολος
24. Μακρής πολύδωρος
25. Ιακωβάκης Κωνσταντίνος

Προπονητής: Δημήτρης Τσουκάλης

Υπεύθυνος : Αντιπύραρχος Γ. Βλόντζος (Διοικητής Π.Υ. Β’ ΒΙ.ΠΕ.)

*Το φωτογραφικό ρεπορταζ που ακολουθεί, είναι απο τον αγώνα 304 ΠΕΒ- Πυροσβεστική