Στο αρχείο η ένσταση του Άρη και του ΟΦΗ για το παιχνίδι Λαμία – Σπάρτη!

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έστειλε οριστικά στο αρχείο τις ενστάσεις Άρη και ΟΦΗ για αντικανονική συμμετοχή του Ντουρμισάι στο παιχνίδι Λαμίας – Σπάρτη. Οριστικά στη Λαμία οι τρεις βαθμοί!

 Οριστικό τέλος στις ελπίδες του Άρη να αφαιρεθούν από τη Λαμία οι τρεις βαθμοί που είχε κατακτήσει στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, έβαλε ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Οι «κίτρινοι» (όπως και ο ΟΦΗ) είχαν κινηθεί νομικά κατά του κύρους του αγώνα (στον οποίο η Λαμία είχε επικρατήσει 2-0) καταθέτοντας ένσταση για αντικανονική χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή Φιορίν Ντουρμισάι.

Η υπόθεση είχε περάσει στα χέρια του Αθλητικού Εισαγγελέα (κατόπιν της αρχικής εξέτασής της στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Football League), ο οποίος την έστειλε στο αρχείο, θεωρώντας ότι δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της Λαμίας.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η βαθμολογία της Football League παραμένει αναλλοίωτη (με τον Άρη να βρίσκεται οκτώ και έξι βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους Λαμία και Απόλλωνα), γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» για επιστροφή στη Superleague.  

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις