Εξ αναβολής… «διπλό» για τη Σκιάθο, 2-3 την Ακρόπολη

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Σκιάθο επί της Ακρόπολης με σκορ 3-2, σε αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο γήπεδο Δημητριάς. Το παιχνίδι ήταν εξ αναβολής για τη 17η αγωνιστική και αρχικά προγραμματισμένο για τις 12 Φεβρουαρίου και τότε δεν διεξήχθη λόγω απαγορευτικού του απόπλου εξαιτίας δυνατών ανέμων…

Ο αγώνας κύλησε ήρεμα και οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με πάρα πολλές απουσίες, λόγω του εργάσιμου της ημέρας. Χαρακτηριστικά οι γηπεδούχοι είχαν στη διάθεση τους μόλις 12 ποδοσφαιριστές και οι φιλοξενούμενοι 13, εκ των οποίων και στις δυο ομάδες κάποια παιδιά πολύ νεαρής ηλικίας.
Με ένα γκολ στο α΄ ημίχρονο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στο β’ μέρος, όπου σημειώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της συνάντησης, με τα δυο εξ αυτών στο τελευταίο 10λπετο.
Το 0-1 έγινε στο 35′ από το Νικολαΐδη, που λίγο πριν (30′) είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Γαζέτη, που αποχώρησε ως τραυματίας, με το σκόρερ να στέλνει τη μπάλα στην αντίπαλη εστία με προβολή, μετά από σέντρα του Τάσσου.
Στο β΄ μέρος, πλέον, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του Παγώνη, περίπου δέκα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή (60′), για να πάρουν οι σκιαθίτες το προβάδισμα εκ νέου στο 69′, με τον Σαρρή να σκοράρει με πολύ όμορφο πλασέ και τρόπο παρόμοιο με το πρώτο γκολ, αυτή τη φορά εκμεταλλευόμενος ασιστ του Νικολαΐδη.
Το 1-3 έγινε στο 82΄ από τον Μπάμπα με πλασέ μέσα από τη περιοχή νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα, από πάσα και πάλι του Νικολαΐδη. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 85′ από πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Τσουκάλης, ο οποίος ανατράπηκε από τον Τσάκα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι σε προσπάθεια του Σαρρή, με τη συμπλήρωση του 10λπετου της αναμέτρησης.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Παππάς, Πασσιάς, Δ. Φώτου, Μπέας (46′ Πούλιος), Αξιώτης, Παγώνης, Ντόντος, Μ. Τσουκάλης, Βλιώρας,
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Ντ. Πρίφτι, Τσάκας, Τουρναβίτης, Ελ. Πρίφτι, Μπρέγκου, Μπάμπα (85′ Τζελάι), Φερετζέλης, Γαζέτης (30′ λ. τρ. Νικολαΐδης), Σαρρής, Τάσσος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις