Στον τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος μπάσκετ το 2ο ΓΕΛ Βόλου (photos)

Στον τελικό της Β’ φάσης του πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων προκρίθηκε το 2ο ΓΕΛ Βόλου, κερδίζοντας στο κλειστό της Νεάπολης το 4ο ΓΕΛ Λάρισας με 34-54. Οι νικήτριες θα διεκδικήσουν τον τίτλο στη Θεσσαλία και την πρόκριση στην Γ’ φάση της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο κλειστό της Καρδίτσας το Λύκειο Παλαμά.

Το 2ο ΓΕΛ Βόλου έφτασε δίκαια στην επιτυχία, καθώς μετά το πρώτο οκτάλεπτο όπου οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, ανέβασε την απόδοσή του, βρήκε τις λύσεις στην επίθεση και παίζοντας πολύ καλή άμυνα κατάφερε να προηγηθεί με 28-17 στο πρώτο ημίχρονο. Στα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου τραυματίστηκε η Σταματία Διαμαντοπούλου του 2ου ΓΕΛ Βόλου, καθώς έπεσε στο παρκέ, υπέστη εξάρθρωση του αριστερού αγκώνα και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Λάρισας για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια επέστρεψε μαζί με την αποστολή στο Βόλο και το ευχάριστο είναι πως δεν υπέστη κάποιο κάταγμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο τρίτο οκτάλεπτο, το 4ο ΓΕΛ Λάρισας προσπάθησε να καλύψει τη διαφορά και να διεκδικήσει τη νίκη, μειώνοντας στους εννέα πόντους. Ωστόσο, στη συνέχεια το 2ο ΓΕΛ Βόλου, παίζοντας πολύ καλή άμυνα στο τέταρτο οκτάλεπτο και σημειώνοντας εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό με την Κατερίνα Νούλα, κατάφερε να εκτοξεύσει τη διαφορά στους 20 πόντους με τη λήξη του αγώνα.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Στεργιόπουλος και οι παίκτριες του 2ου ΓΕΛ Βόλου αφιέρωσαν τη νίκη στη Σταματία Διαμαντοπούλου, στην οποία εύχονται περαστικά.
Στις κερκίδες του κλειστού της Νεάπολης έδωσαν το «παρών» και 50 μαθητές του 2ου ΓΕΛ Βόλου, οι οποίοι μετέβησαν στη Λάρισα για να ενισχύσουν την ομάδα του σχολείου τους.
Οκτάλεπτα: 9-11, 17-28, 28-37, 34-54
Διαιτητές: Παγώνης, Γερακίνης
4o ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ: (Παπακωνσταντίνου) Φόρτη, Δάλλα, Κοκολιού, Αγγελή, Παπαδούλη, Μπατρακούλη, Ζαχαριάδη 6, Παντζαρτζίδη, Σούρλα, Ντριστέλλα 28, Σουφλιά, Σδράκα
2ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ: (Στεργιόπουλος) Τζώρτζη, Χούτα 13, Κατσακλή, Τάσιου, Διαμαντοπούλου 11, Νούλα 30, Δεληγιάννη.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο κλειστό της Νεάπολης



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις