Αποκλείστηκε το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας σ’ έναν συγκλονιστικό ημιτελικό (photos)

Σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έλειψαν τα μικροεπεισόδια, το 4ο ΓΕΛ Λάρισας νίκησε με 52-50, σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας στον ημιτελικό μπάσκετ του πανθεσσαλικού πρωταθλήματος, αφήνοντας εκτός συνέχειας την βολιώτικη ομάδα.

Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία μαθητών και από τα δύο σχολεία, ενώ υπήρχε και αστυνομική δύναμη, που ζήτησαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, υπό το φόβο επεισοδίων! Μάλιστα, οι διαιτητές Παγώνης και Γερακίνης απείλησαν πως δεν θα ξεκινούσαν το παιχνίδι, αν η συμπεριφορά των μαθητών δεν ήταν κόσμια στις κερκίδες και πως με την παραμικρή ένταση θα εκκενώνονταν το γήπεδο.
Το ματς ήταν συναρπαστικό, με τις δύο ομάδες να παίζουν με πάθος για τη νίκη, με την ομάδα της Λάρισας να κερδίζει με καλάθι του Ραφτόπουλου στην εκπνοή. Το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξαν επεισόδια μικρής κλίμακας. Όλα ξεκίνησαν μετά τη ρίψη ενός καπνογόνου από πλευράς Λαρισαίων μαθητών, απειλήθηκαν συμπλοκές, με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά την παρέμβαση των γυμναστών, των συνοδών καθηγητών και των διοργανωτών.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 27-24 στα μισά του παιχνιδιού. Στην τρίτη περίοδο το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας είχε καλύτερη παρουσία και με τον εντυπωσιακό Κωστούλα, που «φόρτωνε» με πόντους το αντίπαλο καλάθι, προηγήθηκε με οκτώ πόντους διαφορά στο 24′ (34-42). Στο τελευταίο οκτάλεπτο το 4ο ΓΕΛ Λάρισας βελτίωσε τα ποσοστά του στην επίθεση, έπαιξε καλύτερη άμυνα και με τη βοήθεια και των διαιτητών κατάφερε 2” πριν τη λήξη να περάσει μπροστά στο σκορ με 52-50, με τον Κωστούλα να αστοχεί σε σουτ τριών πόντων στην εκπνοή.
Οκτάλεπτα: 14-12, 27-24, 34-42, 52-50.
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ: (Παπακωνσταντίνου) Παπαϊωάννου, Μπουρίτας 2, Ραφτόπουλος 2, Τσιπλακούλης 8, Σουφλιάς, Χατζηαβραάμ, Χελιδώνης, Τζήμας 18, Θεοχάρης, Μ. Μπαλαμώτης 20 (2), Μπαλαμώτης Δ., Καλαμάκης 2
1ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ (Κυριακίδης): Μπουρίτας, Σέρρης 2, Ντίνας 13, Τσινίκας 7 (1), Χριστομάνος, Μαρμαράς, Πανουτσόπουλος, Κωστούλας 25 (3) , Τετζεράκης 2, Παπαδημόπουλος 1.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις