Ηττήθηκε 4-0 το 4ο ΓΕΛ Βόλου από το 1ο ΓΕΛ Λάρισας

Δεν τα κατάφερε η ποδοσφαιρική ομάδα του 4ου ΓΕΛ Βόλου να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, να διεκδικήσει τον τίτλο στη Θεσσαλία και να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος. Έχασε με 4-0 στη Νεάπολη από το 1ο ΓΕΛ Λάρισας, από μια ανώτερη ομάδα, όπως αποδείχθηκε. Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όταν και οι Λαρισαίοι προηγήθηκαν με 3-0.

Στο 8΄ ο Αλέξανδρος Τσιούτσιας εκτέλεσε φάουλ, αιφνιδίασε τον Ζουρνατζή και έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, στο 11΄, το 4ο ΓΕΛ Βόλου «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως στο σουτ που επιχείρησε ο Οικονόμου, η μπάλα δεν βρήκε το στόχο.
Το 1ο ΓΕΛ Λάρισας έκανε δύο τα τέρματά του με τον Νταμπαλέτσιο με σουτ έξω από την περιοχή. Μάλιστα, στο 21′ από κάθετη πάσα του Καμπέρη ο Κακαράτζας έγραψε το 3-0, με τη μπάλα να βρίσκει τη ρίζα του αριστερού δοκαριού και να καταλήγει στα δίχτυα. Το ματς είχε κριθεί από νωρίς, με τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο να πετυχαίνουν και τέταρτο τέρμα στο 47′. Από πάσα του Τσιούτσια ο Καμπέρης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Στον τελικό της Θεσσαλίας, η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Λάρισας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων, η οποία νίκησε χθες στο γήπεδο της Κρανιάς Καρδίτσας το 1ο ΕΠΑΛ, με σκορ 3-1.
1ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κωνσταντούλας- Δαλαμήτρα): Παπαρσένος, Τσούντσουρας, Παπαδόπουλος, Νταμπαλέτσιος, Τσιούπρος, Θανάσης, Τσιούτσιας, Σκόμπας, Λεσάι, Κακαράτζας, Καμπέρης (Νάστος, Μπαλαής, Χοτάι, Ραμάι, Μπαρλαγιάννης).
4ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ (Παύλος Κανιούρας): Ζουρνατζής, Μπαλαμώτης, Τσιάνος, Σήψας, Δώσσας, Οικονόμου, Τσιανάκας, Φέιζο, Κουκουτής, Μόσχοβος, Αλεξανδρίδης (Σκοτινιώτης, Γιαννακόπουλος, Στεργιόπουλος, Τσαραώσης, Βογιατζής, Τσαρέλας, Γούλας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις