Ο Ζούγρας “σφυρίζει” Μαύροι Αετοί-Ολυμπιακός Βόλου

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου εκτός έδρας (19/2, 15.00) θα διευθύνει ο κ. Διονύσης Ζούγρας από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς

τους κ.κ. Γεώργιο Στεφανή και Γεώργιο Παπαλίτσα από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Αλέξανδρος Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο Διονύσης Ζούγρας είναι αξιολογημένος διαιτητής Football League και φέτος έχει διευθύνει τρία ματς στη Β’ Εθνική κατηγορία και τέσσερα στην Γ’ Εθνική. Έχει «σφυρίξει» τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα (23/11/2016), όπου ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1, με τον Φλίγκο να χάνει πέναλτι, ενώ είδε και την κόκκινη κάρτα.
Την περίοδο 2013-14 ο εν λόγω ρέφερι είχε διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Βόλο (17/2/2014) με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 2-0 με τέρματα των Γκούρμα και Πινδώνη.
Επίσης στις 15/10/2012 ο Ζούγρας ήταν ο «άρχων» του αγώνα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλιθέα στο ΕΑΚ (1-1), στο οποίο σκόραραν οι Κόλεφ για τον Ολυμπιακό και Φαρινόλα για την Καλλιθέα. Εκείνο, μάλιστα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Μανουέλ Ρόκα να τον διαδέχεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις