«Μας έκλεψαν 6-7 βαθμούς»

Στη σημασία της νίκης κόντρα στον Αστέρα Πετριτή στάθηκε ο προπονητής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, η οποία νίκησε το συσσωρευμένο άγχος. Επιπλέον, μιλώντας στην εφημερίδα «Arena Press», ο Γιώργος Καμπερίδης ανέφερε πως ο στόχος της ομάδας είναι τουλάχιστον τέσσερις νίκες μέχρι το τέλος ενώ τόνισε πως η ομάδα δικαιούταν από κάποια ματς 6-7 βαθμούς που δεν πήρε.

Αναλυτικά η συνέντευξη: 

«Με τον Αστέρα Πετριτή νικήσαμε και το συσσωρευμένο άγχος, είχαμε έναν γύρο χωρίς τρίποντο! Αυτή η επιτυχία ήταν η σπίθα που έλειπε, για ανάκτηση χαμένης αυτοεκτίμησης και ψυχολογίας. Μια βαθιά ανάσα, αφού έφυγαν βαρίδια. Ήταν παιχνίδι που έπρεπε να λήξει 4-0, βάσει ευκαιριών. Ήταν πλασματική η τελευταία θέση που κατείχαμε για καιρό, μας «έκλεψαν» 6-7 βαθμούς σε κάποια ματς, τους δικαιούμασταν. Ήταν θέμα χρόνου το ξέσπασμα, αλλά πρέπει να έχει συνέχεια.

Προσωπικά, ανέλαβα σε δυσχερή θέση τον Αχιλλέα, αλλά πίστευα στην αντεπίθεση, ποτέ δεν πανικοβλήθηκα. Έχουμε καλό ρόστερ, για ψηλότερα, με 3-4 έμπειρους και πολλούς καλούς ντόπιους. Διαθέτουμε τους καλύτερους μικρούς στον όμιλο, γι’ αυτούς ήρθα, για να αναδείξω νέους παίκτες! Κρίνω το πρόγραμμά μας βατό, με πέντε ματς εντός και μόνο τρία εκτός. Στόχος είναι μίνιμουμ τέσσερις νίκες, είναι στις δυνάμεις μας, για να τερματίσουμε σε μια αξιοπρεπή θέση, χωρίς άλλα καρδιοχτύπια».

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις