Επιστροφή Νικλητσιώτη, αμφίβολος ο Κορέτας

Η Νίκη υποδέχεται την Πύδνα την Κυριακή (19/03, 15:00) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να παραμείνει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων για το όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα. Η ήττα στην Λευκάδα της ψαλίδισε τις πιθανότητες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι κυανόλευκοι θα ρίξουν λευκή πετσέτα. Θα παλέψουν όλα τα ματς με στόχο τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών και όπου βγει.

Σ’ ένα ρευστό ποδοσφαιρικό περιβάλλον κανείς δεν ξέρει τι θα ισχύσει του χρόνου στα πρωταθλήματα της Γ’ και της Β’ Εθνικής.

Στον αγωνιστικό τομέα, η επιστροφή του Γιώργου Νικλητσιώτη θα δώσει περισσότερη επιθετική πνοή στην ομάδα, ενώ μοναδικό πρόβλημα για τον Στέφανο Ξηροφώτο αποτελεί η πιθανή απουσία του Γιάννη Κορέτα ο οποίος ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του. Το μέγεθος του προβλήματος θα διευκρινιστεί σήμερα (16/03) αφού ο ποδοσφαιριστής πραγματοποιήσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Κλεβί Κόλα δεν προπονήθηκε καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα ενώ οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Παπαδήμας δεν αναμένεται να τον κρατήσουν εκτός προπονήσεων και αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις