Εκδηλώσεις μνήμης και αλληλεγγύης από τον Ολυμπιακό Β.

Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου, η συσταθείσα Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε τις δύο προσεχείς εκδηλώσεις του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει πως η επιτροπή αποφάσισε: 1. όπως τελέσει αρχιερατικό μνημόσυνο των θανόντων αθλητών, παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων την Κυριακή 9 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου μετά τη Θεία Λειτουργία…

 

…2. Την ίδια ημέρα και στις 11.00 αντιπροσωπεία της ΟΕ και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη θα επισκεφτούν το Γηροκομείο Βόλου, όπου θα μοιράσουν ρουχισμό και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας όπως συνδράμουν προκειμένου και οι δυο εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία.

Όσοι γνωρίζουν παλιούς αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους που δεν βρίσκονται εν ζωή και όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν ρουχισμό η τρόφιμα μακράς διάρκειας να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νικόλαο Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6979002709.

Η συμβολή σας κρίνεται απαραίτητη ώστε να αποφευχθούν οι παραλείψεις και να μνημονευθούν όλοι αυτοί που με τον έναν η άλλο τρόπο υπηρέτησαν τον Ολυμπιακό Βόλου διαχρονικά”.