Δεν σκοράρουν οι περιφερειακοί επιθετικοί του Ολυμπιακού Β.

Μέσα στο 2017 ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δώσει εννέα παιχνίδια με απολογισμό έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Έχει χάσει πέντε βαθμούς στο Βόλο, σε δύο παιχνίδια ντέρμπι, που του έχουν στερήσει την πρωτιά. Δεν επιτρέπεται μια ομάδα με τόσους αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ενισχυμένη σε μεγάλο βαθμό

στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, να έχει πετύχει 12 γκολ σε εννέα ματς, παίζοντας με σαφώς υποδεέστερες ομάδες, πλην του Απόλλωνα Λάρισας.
Στο διάστημα αυτό δεν έχουν σκοράρει παίκτες όπως οι Σουάνης, Δωματάς και Μουκάμ. Ο Μασάντο έχει πετύχει ένα γκολ με πέναλτι, στο ντεμπούτο του με τον Ρήγα Φεραίο, ενώ από τους μέσους έχουν σκοράρει δύο γκολ ο Οικονόμου (το ένα με πέναλτι), καθώς και οι Ευθυμιάδης, Σταύρου. Τα υπόλοιπα τέρματα μέσα στο 2017 έχουν σημειώσει ο Κώστας Φλίγκος πέντε κι ο Αλέξανδρος Αναστασίου δύο.
Από την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχθεί τέσσερα γκολ στα τελευταία 12 ματς, ωστόσο, τα τρία από αυτά στοίχισαν βαθμούς, στις αναμετρήσεις με Τηλυκράτη, Πύδνα και Απόλλωνα Λάρισα (συνολικά ο Ολυμπιακός έχασε επτά βαθμούς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις