Παντζιαράς: «Προερχόμαστε από πολύ μεγάλη νίκη»

Την καθιερωμένη Media Day ενόψει του εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης (16/03) ο Τηλυκράτης Λευκάδας. Ο προπονητής της λευκαδίτικης ομάδας, Ανδρέας Παντζιαράς, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης που έκανε η ομάδα του κόντρα στη Νίκη Βόλου, αλλά και στην ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού που έρχεται με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Αναλυτικά:

«Προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη, απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Νίκη Βόλου. Μια νίκη που μας έχει γεμίσει με πολύ μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχεια. Μια νίκη που πραγματικά είδαμε τη δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα να αποτυπώνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρά τα προβλήματα που είχαμε τραυματισμών και τιμωριών. Θεωρώ ότι ήταν μια δίκαια νίκη, μια δίκαιη επικράτηση, μέσα από πολύ κόπο, όλη την εβδομάδα και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά.

Έρχεται ένα παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο για εμάς, γιατί είναι μια ομάδα που μας «στέρησε» δύο τίτλους, του περσινού κυπέλλου της ένωσης αλλά και το Σούπερ Καπ και νομίζω πως παρά τις απουσίες που είναι δεδομένο πως θα έχουμε, όπως είναι του Ορφανού και των δύο τιμωρημένων, Βασιλείου και Σιδέρη, νομίζω ότι τα παιδιά με τη δουλειά που θα κάνουμε και έχουμε ξεκινήσει όλη την βδομάδα εύκολα η δύσκολα θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλουμε πάρα πολύ.

Να κάνω ένα κάλεσμα για άλλη μια φορά στον κόσμο, που πραγματικά στηρίζει την προσπάθεια, να συνεχίζει να το κάνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, ώστε και εμείς να μπορούμε να ανταποδίδουμε και να αφιερώνουμε τις νίκες σε αυτόν».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη Τύπου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις