Γεμάτο διήμερο για την Ακαδημία SHINKYOKUSHINKAI Karate Βόλου

Ένα διήμερο γεμάτο διοργανώσεις θα είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KARATE Βόλου (Γαζή 115).
Ο σύλλογος με διευθύνων προπονητή τον Γιώργο Κοσμίδη, αρχηγό εκπρόσωπο του Shinkyokushinkai Karate στην Ελλάδα, θα λάβει μέρος με έναν αθλητή τον Μυτιλιό Κων-νο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ παίδων-Κορασίδων το Σάββατο 18 Μαρτίου, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Ο Κων-νος θα αγωνιστεί στην κατηγορία παίδων γεννηθέντες το 2004 στα -40κιλά και ελπίζει να επαναλάβει την επιτυχία που σημείωσε το προηγούμενο Σάββατο στη Σόφια της Βουλγαρίας. Τον αθλητή θα κοουτσάρει ο προπονητής του Συλλόγου Αγριάς ο Μαχητής.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου διοργανώνονται οι ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕ BODY CONTACT υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing ( ΠΟΚ) και την στήριξη του Δήμου Παλαμά και Περιφέρειας Καρδίτσας. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ θα συμμετέχει με 40 αθλητές και αθλήτριες και δύο προπονητές. Την προετοιμασία όλων των αθλητών και για τις δυο διοργανώσεις ανέλαβαν ο προπονητής του Συλλόγου Γιώργος Κοσμίδης με την πρωταθλήτρια-εκπαιδεύτρια Κοσμίδου Βίκυ. Διοργανωτής Σύλλογος ο Πολυνίκης Λάρισας, με τον προπονητή Κουτρότσιο Ιωάννη.

kardi

Δελτίο Τύπου Ακαδημίας SHINKYOKUSHINKAI KARATE Βόλου