Στη μάχη της Β’ Εθνική πόλο ανδρών ο ΟΕΑ/ΝΑΒ

Αρχίζει σήμερα Σάββατο 18/3 το πρωτάθλημα πόλο της Β’ Εθνικής ανδρών, στο οποίο μετέχει ο ΟΕΑ/ΝΑΒ. Το βολιώτικο συγκρότημα θα δώσει στο κολυμβητήριο της Λάρισας τρεις αγώνες για τον πρώτο γύρο της α’ φάσης. Στον όμιλο μετέχουν επίσης ο ΝΑΟ Κέρκυρας, ο Ν.Ο. Λάρισας και η Ν.Ε. Λάρισας.

 

Με διαφορετική δομή θα κατέβει φέτος ο ΟΕΑΝΑΒ, σύμφωνα με τον Λάμπρο Καρύδα προπονητή της ομάδας, έχοντας ως κορμό γηγενείς αθλητές με κάποιες προσθήκες. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας θεωρεί ως φαβορί την ομάδα του ΝΟ Λάρισας για τον όμιλο, αλλά και συνολικά για την άνοδο στην Α2. Με δηλώσεις του στο pisina.net τόνισε:
«Στόχος για εμάς είναι η παραμονή στην κατηγορία. Συνήθως αυτό το πετυχαίναμε στην Α’ φάση τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Η δομή της ομάδας είναι διαφορετική. Στηριζόμαστε μετά από χρόνια σε κορμό Βολιωτών με ελάχιστες προσθήκες. Αν αποφύγουμε τα πλέι άουτ θα είμαστε ευχαριστημένοι».
Για τις ομάδες του ομίλου: «Ο ΝΟ Λάρισας έχει νεανική ομάδα με παιδιά που είναι χρόνια μαζί. Ο ΝΑΟ Κέρκυρας στηρίζεται περισσότερο σε πιο έμπειρους αθλητές όπως και η ΝΕ Λάρισας. Εμείς έχουμε καλή σχετικά φυσική κατάσταση, αλλά έχουμε και απειρία. Γενικά νομίζω πως είναι πολύ ανεβασμένες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης ενώ απο τον όμιλο μας ο ΝΟ Λάρισας μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Για τις ομάδες της Αθήνας δεν έχω άποψη».
Το πρόγραμμα στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής πόλο είναι το παρακάτω:
Σάββατο 18/3
19.00 Ν.Ο. Λάρισας-Ν.Ε. Λάρισας
20.00 ΝΑΟ Κέρκυρας-ΟΕΑ/ΝΑΒ
Κυριακή 19/3
10.00 Ν.Ο. Λάρισας-ΟΕΑ/ΝΑΒ
11.00 ΝΑΟ Κέρκυρας-Ν.Ε. Λάρισας
16.00 ΝΑΟ Κέρκυρας-Ν.Ο. Λάρισας
17.00 Ν.Ε. Λάρισας-ΟΕΑ/ΝΑΒ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις