Επιστροφή στις νίκες με Ίωνα θέλει ο Γ.Σ. Βόλου

Από ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου προέρχεται ο Γ.Σ. Βόλου, ο οποίος έχασε και τη διαφορά από τους «ερυθρόλευκους». Σήμερα (18/3) υποδέχεται στις 19.30 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» τον Ίωνα και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να κάνει άλλο ένα βήμα για τα πλέι οφ.

Ο Θανάσης Παυλόπουλος κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος αναρρώνοντας από σοβαρό τραυματισμό. Υπό τις οδηγίες των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Κωστούλας, Τσαπραΐλης, Ζήσης, Σουλιώτης, Κοντογιάννης, Σιδέρης, Κουρουπάκης, Ζαρογιάννης, Ντάκης, Τσίρος, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρηστομάνος, Σπανόπουλος και ίσως ο Παυλόπουλος.
Από την πλευρά του ο Ίωνας προέρχεται από το θριαμβευτικό 67-39 σε βάρος του Διλόφου και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους «μαυραετούς». Απόντες από ένα ακόμη ματς θα είναι ο Θρασύβουλος Φαρμάκης (προσωπικοί λόγοι) και ο Λάμπρος Παλιόπουλος (τραυματίας). Επομένως διαθέσιμοι για τον Άγη Τζούμα είναι οι Τζικόπουλος, Κ. Φωτιάδης, Τσαρούχας, Φ. Φωτιάδης, Κέτουλας, Ροδολάκης, Κυρτσόγλου, Ευθυμίου, Βασιλείου, Μ. Γεωργόπουλος, Σ. Φαρμάκης, Βασδέκης, Ζέρζης.