Επιστροφή στις νίκες με Ίωνα θέλει ο Γ.Σ. Βόλου

Από ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου προέρχεται ο Γ.Σ. Βόλου, ο οποίος έχασε και τη διαφορά από τους «ερυθρόλευκους». Σήμερα (18/3) υποδέχεται στις 19.30 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» τον Ίωνα και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να κάνει άλλο ένα βήμα για τα πλέι οφ.

Ο Θανάσης Παυλόπουλος κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος αναρρώνοντας από σοβαρό τραυματισμό. Υπό τις οδηγίες των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Κωστούλας, Τσαπραΐλης, Ζήσης, Σουλιώτης, Κοντογιάννης, Σιδέρης, Κουρουπάκης, Ζαρογιάννης, Ντάκης, Τσίρος, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρηστομάνος, Σπανόπουλος και ίσως ο Παυλόπουλος.
Από την πλευρά του ο Ίωνας προέρχεται από το θριαμβευτικό 67-39 σε βάρος του Διλόφου και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους «μαυραετούς». Απόντες από ένα ακόμη ματς θα είναι ο Θρασύβουλος Φαρμάκης (προσωπικοί λόγοι) και ο Λάμπρος Παλιόπουλος (τραυματίας). Επομένως διαθέσιμοι για τον Άγη Τζούμα είναι οι Τζικόπουλος, Κ. Φωτιάδης, Τσαρούχας, Φ. Φωτιάδης, Κέτουλας, Ροδολάκης, Κυρτσόγλου, Ευθυμίου, Βασιλείου, Μ. Γεωργόπουλος, Σ. Φαρμάκης, Βασδέκης, Ζέρζης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις