Χωρίς Γκίκα, Βουραζέρη στην Κέρκυρα ο Ρήγας Φεραίος

Στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα Πετριτή αγωνίζεται αύριο Κυριακή 19/3 στις 15.00 ο Ρήγας Φεραίος με στόχο το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα μακριά από το Βελεστίνο. Οι «κυανόλευκοι» παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (τρεις ήττες, μία ισοπαλία) και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Στην Κέρκυρα η ομάδα ταξίδεψε (θα διανυκτερεύσει σήμερα στο νησί των «Φαιάκων») χωρίς του Νίκο Βουραζέρη και Ηλία Γκίκα. Ο τελευταίος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Βουραζέρης αρραβωνιάζεται σήμερα και όπως είναι λογικό δεν ακολούθησε την αποστολή.
Για πρώτη φορά μετέχει στην αποστολή της ανδρικής ομάδα ο 15χρονος αμυντικός Δημήτρης Κουσκουρίδας,. Οι 18 παίκτες που έχουν επιλεγεί από τον προπονητή Λάκη Μπακάλη είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Ράπτης, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Κώστας Γουτούλης, Ντίνος Γεωργατζής, Κώστας Κιπτίου, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος, Τσελεπής, Δημήτρης Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις