Λ. Μπακάλης: Να βρούμε τον καλό μας εαυτό

Αντίπαλος του Αστέρα Πετριτή θα βρεθεί αύριο Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στην Κέρκυρα στις 15.00. Ο προπονητής της ομάδας του Βελεστίνου, Λάκης Μπακάλης, περιμένει από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αλλάξουν αγωνιστική νοοτροπία και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις. Ο Αστέρας Πετριτή «καίγεται» για τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, ενώ θα έχει «σύμμαχο» και τον αγωνιστικό χώρο. Ασφαλώς οι παίκτες του είναι περισσότερο εξοικειωμένοι στον πλαστικό τάπητα, που από όσο γνωρίζουμε δεν είναι και σε καλή κατάσταση.
Συν τοις άλλοις, εμείς… απέχουμε τον τελευταίο καιρό από τον καλό μας αγωνιστικό εαυτό. Γι’ αυτό αν θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Να μπούμε στο ματς με άλλο σκεπτικό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες και να βγαίνουμε πρώτοι στη μπάλα. Μόνο έτσι θα φέρουμε το ματς στα μέτρα μας και θα αυξήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις