Με όλα του τα «όπλα» ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό, ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στο αυριανό (19/3, 15.00) παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων. Ντεμπούτο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο θα κάνει ο Σάκης Παπαβασιλείου, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Τίμο Καβακά.

Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι, καθώς οι Μαύροι Αετοί χρειάζονται προσοχή, τη στιγμή που έχουν να ηττηθούν στο γήπεδό τους από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και έχασαν με 0-1 από τον Πιερικό στις 30/10/2016. Έκτοτε, στο γήπεδό τους μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά, πως οι ελπίδες θα μειωθούν σημαντικά, αν δεν κερδίσουν αύριο τους Μαύρους Αετούς. Κι αυτό, καθώς τόσο ο Απόλλων Λάρισας, όσο και ο Καραϊσκάκης έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, παίζοντας εντός έδρας με Θεσπρωτό και Πιερικό αντίστοιχα.
Στη συνέχεια υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την 24η αγωνιστική να διεξάγεται την Κυριακή 2 Απριλίου, όπου δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Καραϊσκάκης στο Πανθεσσαλικό (ο Απόλλων θα παίξει με τους Μαύρους Αετούς εκτός έδρας).
Είναι γεγονός πως μέσα σε πέντε μέρες ο Σάκης Παπαβασιλείου δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ωστόσο, κάποιες αλλαγές θα δούμε στον Ολυμπιακό.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό, καθώς όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, πλην του Άγγελου Κολημήτρα. Σήμερα Σάββατο η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ο Σάκης Παπαβασιλείου θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις