Τρέχουν και δεν …φτάνουν στον Ηρακλή

Δεν είναι μονάχα τα χρήματα που δεν υπάρχουν στον Ηρακλή, αλλά και ο χρόνος που πιέζει αφόρητα πλέον.Στη Μίκρα πρέπει στις 31/3 να παρουσιάσουν όλους τους διακανονισμούς οφειλών, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να τους επιτύχουν λίγο νωρίτερα.

Ουσιαστικά έχουν 12 μέρες να το πράξουν. Η ΕΠΟ υπενθύμισε και προειδοποιεί τους «κυανόλευκους» πως πρέπει να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των συμβιβασμών και στη Μίκρα τρέχουν να προλάβουν…

Εξέλιξη θετική. Στην υπόθεση του Κοσμά Τσιλιανίδη βρέθηκε συμβιβαστική λύση για την οφειλή των 35.000 ευρώ με καταβολή ενός ποσού κοντά στο 1/3 ως το τέλος του μήνα στην πλευρά του πρώην μεσοεπιθετικού του Ημίθεου και νυν του Αστέρα Τρίπολης. Στην περίπτωση που δεν θα τηρηθεί θα προχωρήσει στην κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ. Σε καλό δρόμο για συμβιβασμό με τον ίδιο τρόπο βρίσκονται οι «κυανόλευκοι» και στις περιπτώσεις των Νίκου Παπαδόπουλου και Νίκου Πουρτουλίδη.

Τα ανοικτά «μέτωπα» πάντως παραμένουν πολλά και η σχετική λίστα των υποχρεώσεων είναι μακρά. Ανάμεσα στις υποθέσεις που έχουν περάσει σε νομική διάσταση είναι η περίπτωση του ατζέντη Λευτέρη Σιδηρόπουλου, που πρόκειται ωστόσο χρονικά να καθυστερήσει όπως θα επιχειρήσουν τουλάχιστον στη Μίκρα (οι οφειλές στους ατζέντηδες από του χρόνου θα ενταχθούν στις απαιτήσεις της αδειοδότησης). Στον Ηρακλή αισιοδοξούν για συμβιβαστικές λύσεις και στις περιπτώσεις Κυριακίδη και Ζήνωνος στις επόμενες ημέρες, ωστόσο ακολουθούν πιο σημαντικά «αγκάθια» με μεγαλύτερες οφειλές και κορυφαία όλων αυτή στον Περνίς που είχε κερδίσει την προσφυγή με 100.000 ευρώ.

Metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις