«Υγιεινός περίπατος» για Μαγνησιακό, 6-0 τον Αγροτικό

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ο Μαγνησιακός αξιοποίησε την ανωτερότητα του κι επικράτησε εντός έδρας επί του Αγροτικού με 6-0, ανοίγοντας ταυτόχρονα τη διαφορά του, τουλάχιστον από τη Φ.Θ. Αγχίαλου, που υπέστη εντός έδρα ήττα. Τέσσερα γκολ στο α’ μέρος και δυο στο β’ 45λεπτο για την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου, που είχε συνολικά…

και δυο δοκάρια. Από δυο γκολ Οικονόμου και Θεοδωρόπουλος που κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις πέναλτι, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Φιλότιμες προσπάθειες από τους φιλοξενούμενους για μια αξιοπρεπή εμφάνιση, χωρίς να καταφέρουν κάτι παραπάνω.
Το σκορ άνοιξε από πολύ νωρίς με πλασέ του Οικονόμου στο 5’, ο οποίος έκανε το 2-0 με τον ίδιο τρόπο στο 15’. Στο 29’ ο Γκέρτσος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, για να γίνει το 4-0 στο 36’ από το Θεοδωρόπουλο με πλασέ, μετά από σέντρα του Βασιλείου. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 78’ και πάλι με το Θεοδωρόπουλο που πλάσαρε εύστοχα, μετά από σέντρα του Λέτο είχαμε το 5-0, για να διαμορφωθεί το τελικό 6-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με πέναλτι που κέρδισε ο Θεοδωρόπουλος κι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάλλας, με το διαιτητή να  σφυρίζει ταυτόχρονα και τα λήξη της αναμέτρησης.
Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι, το πρώτο με κεφαλιά του Κοντοβά (40’) και το δεύτερο με σουτ μέσα από τη περιοχή του Μπάλα (88’).
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσιος, Λέτο, Γκάγκας, Κοντοβάς, Προβιάς, Γκέρτσος, Μπάλλας, Μάιπας (80’ Τσιγαρίδας), Θεοδωρόπουλος, Βασιλείου (70’ Κατσαμόρας), Οικονόμου (72’ Τζίκας) 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Καμπαλίκας, Κωτούλας (75’ Καγιάννης), Νάτζιος, Αθ. Νιάκας, Χρόνης, Ζώγας (50’ Κουτρούλης), Γκαμάλιας, Αθ. Βαλκανιώτης. Θ. Βαλκανιώτης, Λιλής, Καποδίστριας.
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις