Μεγάλο «διπλό» για Αγ. Αννα, 3-1 στην Αγχίαλο

Σημαντικό έδαφος έχασε η ομάδα της Αγχιάλου στην προσπάθεια της για την κατάκτησης της πρώτης θέσης, μετά την εντός έδρας ήττα από την Αγ. Άννα με 3-1, στην έκπληξη της ημέρας. Η ομάδα της Αγ. Άννας παρατάχθηκε με απουσία δέκα παικτών κυρίως εξαιτίας μιας ίωσης που αποδεκάτισε την ομάδα. Στο ότι βρέθηκαν όλοι σε…

πολύ κακή ημέρα, απέδωσαν την ήττα οι ιθύνοντες της Αγχιάλου,
Με δυο γκολ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, στο β’ μέρος μείωσαν οι γηπεδούχοι, ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της συνάντησης διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.
Ο Κ. Τσιουρέλη με κεφαλιά είναι αυτός που άνοιξε το σκορ στο 20′, μετά από σέντρα του Βογιατζή, για να κάνει ο ίδιος παίκτης το 2-0 στο 33′ με πλασέ από κοντινή απόσταση, μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του Καπή.
Στο β’ ημίχρονο μείωσαν οι γηπεδούχοι (63′) με σουτ του Τσάμη έξω από την περιοχή, από πάσα του Καραγιώργου, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-3 στο 89′ με τετ α τετ του Κωστούλα, που πλάσαρε εύστοχα.
Δοκάρι με τον Βέτσικα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ για την Αγχίαλο, σε σημείο της συνάντησης που θα ισοφάριζε το σκορ
Για τους φιλοξενούμενους, πρώτη συμμετοχή έκανε ο Χατζηπλής που αγωνίζεται με την ομάδα 2002.
ΦΘ ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Δελανδρέας, Λάζογλου, Ρούλης, Βέτσικας, Μαυρόπουλος, Τσέλιος, Στεργίου (30′ λ. τρ. Τσάμης), Τσακόγιας, Μαγγιώρος (46′ λ.τρ. Σγατζής), Καραγιώργος, Άρμεν (80′ Δράγνες)
ΑΓ ΑΝΝΑ: Χαϊντίνι, Τσαραώσης, Στεργιόπουλος, Πανόπουλος, Ταμπακόπουλος Σ. Τσουρέλης, Φιλατζικιώτης (89′ λ. τρ. Χατζηπλής), Αλεξανδρίδης (58′ Κωτούλας), Κ. Τσουρέλης, Βογιατζής, Καπής (74′ Κοτρώνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις