Να επιστρέψει στις νίκες με Κίτρος (pregame)

Η ήττα στη Λευκάδα απομάκρυνε στους 7 βαθμούς τη Νίκη από την κορυφή και παράλληλα με τις 8 αγωνιστικές που απομένουν οι πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου μειώθηκαν αρκετά. Αυτό δεν σημαίνει πως το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου δεν θα παλέψει μέχρι το τέλος και κάθε ματς ξεχωριστά για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα. Άλλωστε οι παίκτες απέδειξαν και συνεχίζουν να αποδεικνύουν πως άξιζαν να βρίσκονται υψηλότερα εφόσον και οι συνθήκες τους το επέτρεπαν.

Η σημερινή (19/03, 15:00) αναμέτρηση κόντρα στην Πύδνα αποτελεί μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για το βολιώτικο συγκρότημα να πάρει το «αίμα» του πίσω για την άδικη ήττα στο Κίτρος, να συνεχίσει να βρίσκεται στο γκρουπ των πρωτοπόρων εξαντλώντας κάθε πιθανότητα που του αναλογεί.

Το έργο της Νίκης απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Χατζάρα μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς ο αντίπαλος διαθέτει ένα δυνατό σύνολο και θα αγωνιστεί με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Στέφανος Ξηροφώτος έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και η επιστροφή του Γιώργου Νικλητσιώτη αναμένεται να δώσει επιπλέον λύσεις στον δημιουργικό τομέα. Η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Παπαδήμας, Δημολιός, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Μέτσε, Κόλα, Μαλακασιώτης, Πετράκος, Κορέτα, Σκοπελίτης, Βέργος, Γαρυφαλλόπουλος, Χατζόγλου, Βασίλιεβιτς και Νικλητσιώτης.

Χωρίς άγχος η Πύδνα

Η Πύδνα έχοντας μείνει 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή έχει βγει νοκ άουτ από την υπόθεση άνοδος και σχεδιάζει την επόμενη μέρα της. Η ομάδα της Πιερίας δεν άντεξε το βάρος του πρωταθλητισμού χάνοντας σημαντικούς βαθμούς στην πορεία του πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι παίκτες του Γιώργου Χατζάρα θα παρουσιαστούν αδιάφοροι στο σημερινό παιχνίδι. Αντίθετα θέλουν να κερδίσουν για να προσπεράσουν τη Νίκη στον βαθμολογικό πίνακα και να διεκδικήσουν την όσο το δυνατό ψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Αγωνιστικά προβλήματα η Πύδνα δεν αντιμετωπίζει καθώς από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος Δήμας.

Διαιτητές

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Στέλιος Λεωνίδας με βοηθούς τους Μπάλλα και Αλεξόπουλο (Τρικάλων).

Τα εισιτήρια

*Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

*Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις