Εντός έδρας με Μίλωνα η Νίκη, εκτός με Χαϊδάρι ο Ο.Υ.Κ.Β. στην Α2 πόλο

Με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 19/3 το πρωτάθλημα της Α2 πόλο ανδρών (πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου). Η Νίκη στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας στις 14.00 θα υποδεχθεί τον Μίλωνα με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μπλάνα βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μετά και τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Ο.Υ.Κ.Β. Με την συμπαράσταση των φιλάθλων τους θα επιδιώξουν να πάρουν σήμερα τη Νίκη και να κάνουν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης που οδηγεί τα πλέι οφ.
Όσον αφορά τον Ο.Υ.Κ.Β. αγωνίζεται σήμερα στις 14.00 στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου με αντίπαλο το Χαϊδάρι, έχοντας δύσκολη αποστολή και με τον Θωμά Μεφσούτ να κοουτσάρει την ομάδα, μετά την παραίτηση του Ζαφείρη Μαρινάγη. Οι παίκτες του Ο.Υ.Κ.Β. θα παλέψουν με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα, με το παιχνίδι να κρύβει πολλές παγίδες και δυσκολίες.
Συνοπτικά, το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α2 πόλο, καθώς και οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τα παιχνίδια:
Κολ. «Αντ. Πεπανός», 13.00, Ν.Ε. Πατρών-Νηρέας Γέρακα: Κουρέτας, Μοίραλης.
Κολ. Νέας Ιωνίας Βόλου, 14.00, Νίκη-Μίλων: Αχλαδιώτης, Σπανούδης.
Κολ. Χαϊδαρίου, 14.00, Α.Ε. Χαϊδαρίου-Ο.Υ.Κ.Β.: Κατσώνης, Δερελής.
Κολ. Χαϊδαρίου, 15.30, Ν.Ο. Χαλκίδας-Ηλιούπολη: Κ. Κυράνης, Μαρκοπούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις