Λ. Μπακάλης: Καιρός να επιστρέψουμε στις νίκες

Κομβικής σημασίας παιχνίδι είναι αυτό που δίνει αύριο Κυριακή (1/2) στις 15.00 στο στάδιο του Βελεστίνου ο Ρήγας με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Η νίκη για τους Βελεστινιώτες αποτελεί μονόδρομος, καθώς η ομάδα έχει οπισθοχωρήσει στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη, την…

…οποία αγνοούν από την 8η αγωνιστική και το εντυπωσιακό 0-5 στην έδρα του Βατανιακού. Έκτοτε μετρούν τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες έχοντας βγάλει όμως και πολύ δύσκολο πρόγραμμα.
Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για το παιχνίδι: «Είναι γεγονός ότι τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών δεν ήταν αυτά που θα θέλαμε. Ωστόσο, η αγωνιστική μας εικόνα ήταν καλή. Τόσο με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, όσο και κόντρα στον Θεσπρωτό λειτουργήσαμε σωστά και ιδιαίτερα στο ματς της Ηγουμενίτσας που και οι αντίπαλοι παραδέχθηκαν ότι ήμασταν καλύτεροί τους. Πάντως, είναι καιρός να επιστρέψουμε στις νίκες. Σεβόμαστε τον Οικονόμο, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο».
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο κ. Μπακάλης θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Αλέξανδρο Σιώμο. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Χρήστο Μπλούχο, που υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για 10 ημέρες, ενώ εκτός θα μείνει και ο Κωνσταντίνος Γεωργαντζής μια και το δελτίο του δεν είναι έτοιμο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις