Να “πετάξει” με το… διπλό από τους Μαύρους Αετούς (pregame)

Στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων αγωνίζεται σήμερα Κυριακή (19/3, 15.00) ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τους Μαύρους Αετούς, μ’ ένα και μοναδικό στόχο. Τη νίκη που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στη διεκδίκηση της ανόδου. Στο σημερινό παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Σάκης Παπαβασιλείου, ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Τίμο Καβακά.

Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι, καθώς οι Μαύροι Αετοί χρειάζονται προσοχή, τη στιγμή που έχουν να ηττηθούν στο γήπεδό τους από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και έχασαν με 0-1 από τον Πιερικό στις 30/10/2016. Έκτοτε, στο γήπεδό τους μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν εξασφαλίσει, ουσιαστικά, την παραμονή τους στην κατηγορία, ωστόσο, παρουσιάζονται πολύ μαχητικοί σε όλα τα ματς..
Είναι γεγονός πως μέσα σε πέντε μέρες ο Σάκης Παπαβασιλείου δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ωστόσο, κάποιες αλλαγές θα δούμε στον Ολυμπιακό.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό, καθώς όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, πλην του Άγγελου Κολημήτρα.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Σάκη Παπαβασιλείου να παίρνει μαζί του στο Ελευθεροχώρι 19 ποδοσφαιριστές για την σημερινή αναμέτρηση. Η αποστολή αποτελείται από τους: Κατσούλη, Ζώνα, Ντόικιτς, Χολέβα, Ιωαννίδη, Στουρνάρα, Σταύρου, Οικονόμου, Μασάντο, Δωματά, Μουκάμ, Σουάνη, Φλίγκο, Πότσι, Παλιούρα, Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδη, Κέρι και Αναστασίου.
Ο Διονύσης Ζούγρας της ΕΠΣ Κοζάνης θα είναι ο διαιτητής στη σημερινή συνάντηση των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Στεφανής και Παπαλίτσας από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις