Γ. Βαζάκας: «Κάνουμε βήματα μπροστά από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός Βόλου, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, είναι ο Γιώργος Βαζάκας. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε: Αυτό που με ικανοποιεί είναι το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Στο ματς με… …την Αναγέννηση παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι, παρά την κούραση που υπάρχει από την σκληρή προετοιμασία. Δεχθήκαμε δύο γκολ από ατομικά λάθη και όχι από επιθετικές ενέργειες του αντιπάλου.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού μείναμε πίσω στο σκορ από ένα γκολ που δεχθήκαμε από στημένη φάση και αυτό είναι ένα θέμα που με προβληματίζει, ωστόσο, αντιδράσαμε, παίξαμε με ηρεμία, είχαμε σωστή ανάπτυξη και τακτική και ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Ισοφαρίσαμε πιστεύω δίκαια, ενώ η Αναγέννηση δεν μας έκανε κάποια άλλη φάση.

Η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι κάνει βήματα μπροστά, έχει καλύτερα τρεξίματα και τακτικά παρουσιάζεται καλύτερη. Πιστεύω, πως στο επόμενο φιλικό με τον Τύρναβο την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα θα παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις