Αμανατίδης: «Δώσαμε απαντήσεις»

Ο προπονητής των Τρικάλων, Περικλής Αμανατίδης, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και το “διπλό” που κατέκτησε η ομάδα του μέσα στο “Γεντί Κουλέ” αναφέρθηκε στις απαντήσεις που έδωσε ο ΑΟΤ σε όσους βιάστηκαν να τον χαρακτηρίσουν αποτυχημένο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αμανατίδη:

«Ξέραμε ότι ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του ΟΦΗ που προέρχονταν από καλά αποτελέσματα όπως και εμείς με τις δύο ομάδες να προέρχονται απο καλό μομέντουμ. Για διαφορετικούς λόγους θέλαμε τη νίκη. Ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία. Οι παίκτες μας ήταν 100% συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν ανησυχήσαμε στην πίεση του ΟΦΗ. Με οργανωμένες επιθέσεις, παίκτες και χαμηλά και ψηλά ικανούς. Είχαμε τις ανάλογες απαντήσεις. Είχαμε την ψυχραιμία. Βοηθηθήκαμε από μια στημένη φάση και πιστέψαμε μετά το 0-1 πως μπορούμε να φύγουμε με κάτι καλό. Αυτοί που βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν σχεδόν αποτυχημένη αυτή την ομάδα, νομίζω δεν είμαστε και τόσο κακοί.

Εμείς που ήμασταν 8οι βάλαμε στόχο να πάμε 7οι, 6οι να κατεβούμε τα σκαλιά ένα ένα. Έχουμε κάθε δικαίωμα να ονειρευόμαστε. Θα δείτε απο την ομάδα των Τρικάλων στα επόμενα παιχνίδια μια ρεαλιστική εικόνα.

Για το πόσο γρήγορα πρέπει να ξεχάσουν το ματς καθώς ακολουθεί το ματς με την Λαμία: Τώρα στα αποδυτήρια του ΟΦΗ πρέπει να το τελειώσουμε. Η συγκέντρωση δεν είναι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι και έξω και τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε».

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις