Β. Στουρνάρας: Συνεχίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Μαύρους Αετούς. Υποστήριξε πως η ομάδα του στάθηκε άτυχη, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στον κακό αγωνιστικό χώρο, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ισοπαλία, όπως είπε. Αναλυτικά οι δηώσεις του Βαγγέλη Στουρνάρα:

 

«Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα και θα έπρεπε να τη διαχειριστούμε. Με την έλευση του νέου μας προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου, την διαχειριστήκαμε καλά. Θεωρώ πως ήμασταν άτυχοι σήμερα, από το 1ο λεπτό μέχρι το 90′. Χάσαμε παρά πολλές ευκαιρίες. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά σ’ αυτού του είδους τους αγωνιστικούς χώρους δεν πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο για τις εθνικές κατηγορίες. Είναι κρίμα και υπάρχει κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Επαναλαμβάνω, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ισοπαλία.

Όσον αφορά για τη διαιτησία και την ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφο στον κ. Μανούρα, να πω, πως τα σφυρίγματα του διαιτητή ήταν πολύ μπερδεμένα από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος του αγώνα.
Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε πίσω στη βαθμολογία και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Ένα μεγάλο συγνώμη, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Είμαστε παρά πολύ στενοχωρημένοι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

 
 
 


Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις