Ξηροφώτος: «Μπορούσαμε να “καθαρίσουμε” στο πρώτο ημίχρονο»

Στο ότι η ομάδα του δεν «καθάρισε» το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο που ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου και δημιούργησε ευκαιρίες, απέδωσε την ισοπαλία με την Πύδνα ο Στέφανος Ξηροφώτος, με δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα. Ο κυανόλευκος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο και δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά και έχουν να κάνουν με πληρωμές των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Το σημείο που κατά την άποψή μου κρίθηκε το παιχνίδι ήταν το πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν καταιγιστικοί. Ειδικά μέχρι το 30’ είχαμε κερδίσει όλες τις μονομαχίες. Δημιουργήσαμε 4-5 καλές ευκαιρίες μετά το 1-0, όμως δεν μπορέσαμε να βάλουμε το 2ο γκολ και να καθαρίσουμε το παιχνίδι.

Το χρονικό διάστημα που ασκεί μία ομάδα πίεση είναι φυσικό να μην μπορεί να είναι πολύ μεγάλο. Στο 2ο ημίχρονο παρόλο που ισορρόπησε ο αντίπαλος, μέχρι την ισοφάριση δεν είχε ευκαιρία. Από μία στατική φάση και μία στιγμή αδράνειας ήρθε η ισοφάριση.

Μετά το παιχνίδι άνοιξε και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε όμως θα μπορούσαμε και να χάσουμε.

Θεωρώ ότι το γκολ που ακυρώθηκε δεν είναι οφσάιντ και θα έπρεπε να μετρήσει, σύμφωνα με όσα μου είπαν οι ποδοσφαιριστές μου. Θα το δούμε και στο βίντεο του αγώνα.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις αν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις τουλάχιστον δεν πρέπει να το χάνεις. Συνεχίζουμε την καλή πορεία μας στον 2ο γύρο, απλώς σήμερα δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και καλή συνέχεια στον αντίπαλο».

Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θέλησε να σχολιάσει ότι εξωαγωνιστικό συμβαίνει στην ομάδα του και έχει να κάνει με πληρωμές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις