Επιτέλους νίκη μακριά από το Βελεστίνο για τον Ρήγα

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Ρήγα Φεραίο είναι γεγονός. Οι «κυανόλευκοι» έφυγαν με το «διπλό» από την Κέρκυρα, επικρατώντας με 0-2 του Αστέρα Πετριτή, «βυθίζοντάς» τον στο βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Βελεστίνου πέτυχε τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, βάσει της εικόνας που παρουσίασαν άξιζαν πέρα για πέρα τους τρεις βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 10, όταν ο Κιπτίου σούταρε, με τον Ριγανά να μπλοκάρει τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 19′ ο Κιπτίου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, ο Σέττος έπιασε την κεφαλιά με τον Ριγανά να αποκρούει σε κόρνερ.
Ο Αστέρας προσπάθησε στη συνέχεια να απειλήσει το τέρμα του Παπαγιάννη, ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια σπουδαία φάση μπροστά από το τέρμα του τερματοφύλακα του Ρήγα. Αντίθετα, στο 45′ ο Ρήγας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Μετά από ελεύθερο του Παπαγιάννη, ο Κιπτίου πήρε την πρώτη κεφάλια, και ο Λάμπρου μόνος απέναντι από τον Ριγανά στο ύψος του πέναλτι σούταρε με δύναμη, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η καλύτερη φάση στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από ένα άγονο 15λεπτό από πλευράς και των δύο ομάδων, ο Ρήγας άνοιξε το σκορ στο 60′. Ο Χατζηαθανασίου έβγαλε τη μπαλιά για τον Σέττο και αυτός υπό πίεση σούταρε, νικώντας τον Ριγανά και γράφοντας το 0-1 για τους «κυανόλευκους» του Βελεστίνου.
Ο Ρήγας μετά το γκολ ήλεγξε το παιχνίδι, δεν απειλήθηκε σοβαρά από τους γηπεδούχους και στο 78′ πέτυχε το δεύτερο γκολ, με τον Τσελεπή, ο οποίος πέντε λεπτά νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στη θέση του Κιπτίου. Ο Τσελεπής ξεπέρασε και την αντίσταση του Ριγανά, υστέρα από τακουνάκι-ασίστ του Σέττου, πλασάροντας εύστοχα για να κάνει το 0-2.
Το τελευταίο δεκάλεπτο κύλησε με τον Ρήγα να μην κινδυνεύει σε καμία περίπτωση και τους «κυανόλευκους» να παίρνουν την πρώτη τους νίκη μακριά από το Βελεστίνο.

Διαιτητής: Μπαΐλης
Κίτρινες: Μπόρας
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: Ριγανάς, Καούδης, Λέσσης, Πολύζος (64′ Γαρδικιώτης), Σπ. Στούπας, Γράντος (58′ Τριβυζάς), Ν. Γεωργοπάλης, Καρβούνης, Δημ. Στούπας (46′ Μπαμιόγλου), Μάμαλος, Χρ. Γεωργοπάλης
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Γεωργατζής, Χίσα, Λάμπρου (70′ Τζοβάρας), Κιπτίου (73′ Τσελεπής), Σέττος (84′ Ράπτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις