Ένσταση από τον Πύρασο, «φωτιά» στο πρωτάθλημα

Φωτιά φαίνεται πως παίρνει το πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, ναι μεν κέρδισε τον αγώνα κόντρα στον Πύρασο με 3-0, ωστόσο ένα λάθος στη σύνθεση της ομάδας δίνει τα δικαίωμα στον Πύρασο να καταθέσει ένσταση, όπως ενημερώνει πλέον επίσημα η ομάδα της ν. Αγχιάλου και στον επίσημο ιστότοπό της. Έτσι, το καθαρά αγωνιστικό δείχνει να περνά σε δεύτερη μοίρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πυράσου έχει ως εξής:
«Η ομάδα μας ηττήθηκε 3-0 στον Αλμυρό αλλά αύριο Δευτέρα θα καταθέσει ένσταση για παράβαση κανονισμών πρωταθλήματος καθώς για διάστημα 6 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε με έναν παίκτη κάτω των 21 ετών στην ενδεκάδα της, που βεβαίως απαγορεύεται. Ήδη, ο διαιτητής το έγραψε στο φύλλο αγώνος. Το ματς αναμένεται να κατοχυρωθεί υπέρ του Πυράσου.»
Επιπρόσθετα, πέραν του αναμενόμενου μηδενισμού θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει κι επιπλέον ποινή βαθμών στο ΓΣ Αλμυρού, γεγονός που αν συμβεί θα δώσει νέα τροπή στο πρωτάθλημα, που έδειχνε να τελειώνει από σήμερα.
Όσον αφορά στον αγώνα, ο Πύρασος ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα κι έφθασε κοντά στο γκολ στο 10ο λεπτό με σουτ του Σφάκα από καλή θέση που έφυγε λίγο άουτ. Κεφαλιά του Τσιάτσιου στο 30′ πέρασε άουτ ύστερα από κόρνερ και Το 1-0 έγινε στο 39′ σε μια στημένη φάση των γηπεδούχων που ξεκίνησε από κόρνερ και την τελείωσε με ωραία κεφαλιά ο Κοντοβάς. Το 2-0 έγινε στο 60′ με σουτ του Θωμαΐδη και το 3-0 στο 87’΄με τον Ακασού.
Απείλησε ο Πύρασος στο 80΄με τον Σιώμο να μην προλαβαίνει να σουτάρει από καλή θέση και στο 88′ με σουτ του Ζαχαράκη που κόντραρε σε αμυντικό.
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης (67′ Φαράντος), Τσιάτσιος, Παυλίδης, Πλαβός, Ακασού, Κρανάς, Θωμαΐδης, Αραμπατζής (80′ Δημουλάς), Νασιακόπουλος (74′ Βούλγαρης), Κοντοβάς.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Γιοβάνης, Μαλισσόβας, Τανάγιας (32′ λ.τρ. Βαν ντε Γουίχε), Κόκκας (46′ λ.τρ. Φούκης), Μπασδάνης, Ζαχαράκης, Σιώμος, Κοτζαθανάσης, Σφάκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις