Επιστροφή στις νίκες για Άρη, 1-0 το Σαρακηνό

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη μετά από δυο αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», καθώς επικράτησε στην έδρα του επί του Σαρακηνού με 1-0. Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις κι αναμενόμενα κρίθηκε στο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι…

είχαν υπεροχή στο α’ μέρος, οπότε πέτυχαν γκολ με τον Μπέικο (23′), το οποίο όμως δεν μέτρησε, καθώς καταλογίστηκε οφ σάιντ, σε μια φάση που αμφισβητήθηκε από τους ανθρώπους του Σαρακηνού.
Στο 26′ ο Νούσιας επιχείρησε σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ιωάννου και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σαρακηνού, στην καλύτερη φάση του Άρη για το πρώτο ημίχρονο.
Στο 35′ ακυρωθέν γκολ για τους γηπεδούχους, σε προσπάθεια του Θεοδοσιάδη που έστειλε τη μπάλα προς την εστία, εκεί ο Γούτσιος παρεμβλήθει και την έσπρωξε στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε αφού υπήρξε υπόδειξη οφ-σάιντ.
Στο β’ μέρος (47′) οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πετρόπουλο, όταν από βολέ του Κουρίτα διεκδίκησε τη μπάλα και με διαγώνιο σουτ πριν αυτή σκάσει, την έστειλε στο απέναντι «παραθυράκι». Αυτό το γκολ είχε ως αποτέλεσμα να «χαλάσει» η καλή ψυχολογία των παικτών του Σαρακηνού, που έχασαν και τον καλό ρυθμό τους, σ’ ένα ημίχρονο που γενικά είχε πολλές διακοπές.
Στο 78΄ υπήρξε πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος της ομάδας του Άρη, όταν ο Θεοδοσιάδης προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, η οποία βρήκε στο χέρι του Τσίρου, σύμφωνα με την υπόδειξη του διαιτητή, σε φάση που αμφισβήτησαν έντονα οι παίκτες του Άρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοντοβάς, ωστόσο μπλόκαρε ο Κουρίτας διατηρώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΡΗΣ: Κουρίτας Τσίρος, Γκοτσόπουλος Γούτσιος, Θεοδοσιάδης, Τσιαντής, Γκάγκας (38′ ΄λ. τρ Σιαμέτης), Κάρρος, Μερμίγγης (70′ Θεοδώρου), Νούσιας, Πετρόπουλος (80′ Κουτλούμπασης)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Ντούρο, Γιαουπλάρι, Ιωάννου (70′ Φραγκογιάννης), Σούδης, (53′ Ζαρίφης), Καλαμάτας (63′ Νιαώτης), Κοντοβάς, Μπέικος, Κωνσταντάκος, Σουάρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις