Έλειψε μόνο το γκολ…

Τα είχε όλα εκτός από γκολ το παιχνίδι στο Βασδέκειο, μεταξύ του Ηρακλή και του Απόλλωνα. Η αναμέτρηση ήταν μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δυο ομάδες, όμως δεν προέκυψε νικητής, αφού το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 0-0…

Στο πρώτο 45λεπτο οι φάσεις ήταν ελάχιστες, όμως στο β’ μέρος οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την αναμέτρηση αποζημιώθηκαν, αφού η μπάλα ήταν συνέχεια πάνω- κάτω και υπήρξαν πολλές ευκαιρίες από τις οποίες θα μπορούσε μια από τις δυο ομάδες να ανοίξει το σκορ. Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και σίγουρα είχε τη δική του συμμετοχή στη μη επίτευξη κάποιου τέρματος.
Γενικότερα αυτό που διέκρινε την αναμέτρηση ήταν το πάθος, αγωνία, δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να διεκδικήσουν κάθε φάση.
Εικόνα πιο συγκροτημένης ομάδας έδειχνε να έχει ο Απόλλωνας, γεγονός αναμενόμενο, αφού είχε περισσότερο έμπειρους ποδοσφαιριστές, την ώρα που στον πάγκο του Ηρακλή υπήρχε μόνο ένας διαθέσιμος παίκτης για αλλαγή.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κεφαλάς, Λιόλιος, Δαμάσκος, Τζιόλας, Πριονιστής, Μπέσσας, Ασλάνογλου, Τρελόπουλος, Λιάσκος, Βλιώρας, Κατσαμπέκης (70′ Γούσιος)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουράβας, Κουζιώκας, Κατσικαδάμος, Πάντσιος (60′ Παναγιωτάκης), Φώτου, Αλβανός, Λαρίσης, Μπάρδας, Γιαννακούρας, Τσιουρής, Ρακής (80′ Μάρκου)

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις