Σερί νικών και… παραμονής

Τρίτη συνεχόμενη νίκη και… καλύτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που πέτυχε ο Θησέας επί της Αγ. Παρασκευής στην έδρα του με 1-0, αφού αυτή επετεύχθη επί ενός αντιπάλου με τον οποίο στην παρούσα φάση ο στόχος είναι παρόμοιος κι έχει να κάνει με την παραμονή στην κατηγορία…

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια το πολύτιμο «τρίποντο», που θα τους επιτρέψει να είναι πιο ήρεμοι στη συνέχεια, με γκολ που πέτυχε ο Βουρδάκης δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του α΄ ημιχρόνου.
Η πιο ιδιαίτερη φάση το αγώνα έγινε στο 21′, όταν ο Ισά εκτέλεσε πέναλτι, που απέκρουσε αρχικά ο Τσιτσιρίκος, η μπάλα χτύπησε στη συνέχεια στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βλάχος σημάδεψε το δοκάρι εκ νέου.
Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο δοκάρι, οριζόντιο αυτή τη φορά, χάνοντας την ευκαιρία να σιγουρέψουν τη νίκη στο 47′, με τον ίδιο πρωταγωνιστή.
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ακριβούσης, Αναστασίου, Μοράλες, Καραλόπουλος, Γαρυφάλλου, Γιαννούλας (78′ Λάμπρου), Βουρδάκης (78′ Κόρμπας), Βλάχος (74′ Μάστορας), Γκουγκούδης, Ισά
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Λούμπαρδος, Καλαμίδας, Τσιγκλιφής, Μπόλης (82′ Παπαδήμος), Κούκιος (60′ Μαρμαρινός), Αγραφιώτης, Κόφφας, Καραγιάννης, Γιάτσιος (78′ Γιαννούχος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις