Απίστευτη ανατροπή για τις Μικροθήβες κόντρα στη Δήμητρα

Απίστευτη ανατροπή για τις Μικροθήβες στο παιχνίδι με την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη. Αν και έχανα με 1-0, κατάφερανα στο 95′ και στο 100′ να γυρίσουν το ματς και να φύγουν μ’ ένα τεράστιο «διπλό» και να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ.

Η Δήμητρα προηγήθηκε στο 10′ με προβολή του Κακλιά. Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ζιώγα, αλλά ο Νικόπουλος έδωσε συνέχεια στο ματς. Ο Χρήστος Αναγνώστου διαμαρτυρήθηκε έντονα στην συγκεκριμένη φάση, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο του.. Στο 75′ ο Κολώνης, είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, μετά και την παρέμβαση του Σαββίδη. Δέκα λεπτά αργότερα σε μία άτυχη φάση του παιχνιδιού, οι Ζιούλης και Αντωνιάδης διεκδίκησαν τη μπάλα, αλλά ο δεύτερος τραυματίστηκε σοβαρά στο φρύδι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να του τοποθετηθούν ράμματα. Κατά την αποχώρησή του βρέθηκε… εκτός εαυτού, ενώ κλώτσησε και μία διαφημιστική πινακίδα, υποχρεώνοντας τον διαιτητή να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη.

Το γεγονός πως η Δήμητρα έμεινε με δέκα παίκτες, αποδείχθηκε καθοριστική. Ο Βασίλης Ρεφουγιάτι με τα γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις (95′, 100′) έβαλε την υπογραφή του σε ένα απίστευτο φινάλε για τις Μικροθήβες.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης, Τσέργας, Αντωνιάδης, Καρατέεβ, Μπαράκου, Βούλγαρης, Αυγουλάς, Τιμπλαλέξης (70′ Γκαρνίδης), Κακλιάς, Γαλατσίδας (76′ Χατζέλας), Κόκκαλης (65′ Βασίλι).

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χρ. Λανάι, Παπανίκος, Αλμπ. Λανάι (60′ λ.τρ. Κολώνης), Αποστόλου, Νιφόρος (44′ Λάτος), Διαμαντένιας, Σκοτεινός, Κεπεσίδης, Ι. Βέτσικας (70′ Ευθυβούλης), Ρεφουγιάτι, Ζιούλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις