Ήττα για Ο.Υ.Κ.Β. με πολλά παράπονα για τη διαιτησία

Την ήττα με 9-6 από το Χαϊδάρι γνώρισε εκτός έδρας ο Ο.Υ.Κ.Β. για το πρωτάθλημα της Α2 πόλο ανδρών και για την 8η αγωνιστική. Οι παράγοντες του βολιώτικου συγκροτήματος έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς όπως τονίζουν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Δόθηκαν τρία πέναλτι στο Χαϊδάρι και πάρα πολλές αποβολές στον Ο.Υ.Κ.Β.

Οι Βολιώτες προηγήθηκαν με 1-3 στα μέσα της πρώτης περιόδου, για κλείσει το πρώτο οκτάλεπτο με τον Ο.Υ.Κ.Β. να προηγείται με 2-3. Στη συνέχεια, ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να έχουν σταθερά το προβάδισμα στα υπόλοιπα τρία οκτάλεπτα, παρότι ο Ο.Υ.Κ.Β. προσωρινά είχε ισοφαρίσει σε 5-5 με γκολ του Στεργίου. Οι διαιτητές ανέλαβαν δράση και ο Ο.Υ.Κ.Β. δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο στο παιχνίδι. Την ομάδα του Ο.Υ.Κ.Β. κοουτσάρισε ο Θωμάς Μεφσούτ μετά την παραίτηση του Ζαφείρη Μαρινάγη.
Διαιτητές: Κατσώνης, Δερελής.
Οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-1, 2-1.
Α.Ε. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Ανδρεάκος): Πλατίδης, Θεοδωρόπουλος, Δουμάνης, Μητρόπουλος 1, Κόχειλας 4, Ρονζίνο, Γαλιάτσης, Μπετσές, Κουρής, Γκότσης 2, Λαγουδάκος, Κουρτίδης, Τσάβαρης, Βασιλάκης 2, Έντμοντς.
Ο.Υ.Κ.Β. (Μεφσούτ): Βόντζος, Παπαβασιλείου, Μάρκου, Χαλάς, Κολημήτρας, Χρ. Μαρινάγης 1, Δημητρίου, Καραΐσκος, Στεργίου 2, Βαφειάδης 1, Τσιανάκας, Γιάγκος 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις